Eşti aici
×

Magazin online UNTOLD Festival a fost lansat cu succes!

Magazin online UNTOLD Festival a fost lansat cu succes!

Saptamana ce abia s-a incheiat, a fost lansat magazinul online al festivalului Untold (12 Mai 2017), magazin adresat in special celor care iubesc acest festival si care doresc sa arate acest lucru tuturor celor din jur.

Noul magazin online UNTOLD Festival a fost lansat cu succes intr-un parteneriat realizat alaturi de Smart-Products.ro.

Pregateste-ti echipamentul pentru cel mai asteptat eveniment al anului 2017! Fii “UNTOLDER” - poarta produse UNTOLD!

Beneficiati de o gama diversificata de produse, de la produse vestimentare colorate si moderne pana la sepci, casti, bratari si multe alte accesorii premium, dezvoltate pentru cei mai infocati fani UNTOLD! Scopul principal al noii platforme online este acela de a oferi comunitatii UNTOLD o multime de accesorii si gadgeturi utile, interesante, de cea mai buna calitate.

Pentru a ne atinge scopul, am inceput colaboarea cu colegii nostri de la Smart Products I&D SRL, care au venit in ajutorul nostru cu o vasta experienta in comertul online, si productie de produse brand propriu, dezvoltand astfel un magazin virtual profesional, usor de utilizat, foarte bine securizat, ce ofera utilizatilor sai, cea mai buna experienta online.

Platforma utilizata pentru magazinul online al festivalului Untold este foarte performanta si versatila (DRUPAL), fiind recomandata chiar de Google drept cea mai buna platforma. Este foarte flexibila, adaptabila, usor de administrat si de exploatat.

Impreuna am format pentru voi o echipa tanara dar cu experienta, ambitioasa, profesionista. care sa produca si sa comercilizeze produse de cea mai buna calitate, astfel incat oriunde veti merge sa puteti folosi cu mandrie produsele marca UNTOLD.

Urmariti-ne magazinul online UNTOLD, precum si retelele de socializare, pentru a beneficia de cele mai noi produse dedicate special pentru voi!