Eşti aici
×

Jucaria anului 2017: Spinner Fidget

Jucaria anului 2017: Spinner Fidget

Spinnerele Fidget devin din ce in ce mai populare ca instrumente de anxietate si de reducere a stresului, cu fiecare zi ce trece. Aceste jucarii ieftine, simple si eficiente au castigat aceasta popularitate imensa din cauza internetului, fiind acum folosite de milioane de oameni din intreaga lume. Pentru persoanele care sufera de ADD, autism, ADHD, care fumeaza sau isi musca unghiile, ele pot fi o alegere buna pentru a scapa de aceste obiceiuri. Acestea sunt, de asemenea, de ajutor, deoarece va ajuta sa eliberati energie, sa deveniti mai calmi si sa cresteti nivelul de concetrare.

Cea mai buna parte despre aceste spinnere de mana este ca sunt foarte compacte, incap intr-un buzunar, asadar pot fi purtate oriunde. Sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, din lemn, metal sau plastic, si vin intr-o varietate de forme si dimensiuni. Exista, de asemenea, multe tipuri diferite de astfel de jucarii care sunt realizate cu tehnologia de imprimare 3D. Au rulmenti din lemn, otel sau ceramica atasati, care le ajuta sa se roteasca, facandu-le un instrument excelent de reducere a stresului. 

Ce este un Spinner Fidget?

Un Fidget Spinner, de asemenea, cunoscut sub numele de spinner de mana este de fapt un tip de jucarie. Este o jucarie utila pentru oamenii care trec prin momente de stres sau au probleme de anxietate in viata lor. Prin folosirea acestei jucarii va eliberati mintea de gandurile care va streseaza. Un Fidget Spinner are un rulment in centru, care prin miscarea sa rotativa fara frecare, face jucaria sa se invarta timp de minute.

Este o modalitate uimitoare de a va mentine mainile ocupate si de a va concentra pe ceva pe care altfel v-ar fi foarte greu. Rulmentii pot fi fabricati din numeroase tipuri de materiale, inclusiv plastic, cupru, tital, alama, ceramica sau otel inoxidabil. Spinnerele sunt disponibile intr-o gama uimitoare de modele si culori. Cele mai utilizate, folosesc in general rulmenti din ceramica sau metal. Aceste tipuri de rulmeti ofera un feedback senzorial diferit.

Acest feedback unic depinde de ajustarea vibratiilor, a zgomotului si a timpului de rotire al jucariei. Aceasta ii ajuta pe oameni sa scape de obiceiurile lor daunatoare, cum ar fi fumatul sau muscarea unghiilor. Insa, nu exista multe dovezi stiintifice care sa sustina aceste afirmatii, insa sunt destul de multe persoane celebre pe Internet care le recomanda. Oamenii au folosit aceste Spinnere Fidget pentru a trata stresul, anxietatea, ADHD, plictiseala. Aceste jucarii sunt foarte usor de operat si ajuta foarte mult in mentinerea concentrarii.

Jucaria anului 2017: Spinner Fidget

Care sunt tipurile de Fidget Spinnere disponibile?

Spinnerele sunt formate din diferite materiale, culori si texturi. Atat rotorul cat si rulmentii au propriul lor material, care are propriile sale avantaje si dezavantaje. In functie de ceea ce are de oferit fiecare material, pretul pentru aceste jucarii difera. Spinnerele Fidget sunt fabricate din numeroase materiale, inclusiv otel, alama, cupru, titan, lemn, plastic si unele sunt chiar imprimate 3D. Acestea au fost impartite, dupa cum urmeaza, pe baza materialului din care sunt construite:

I) Calitate superioara: Spinnerele din otel, cupru, titan sau alama se incadreaza in aceasta categorie. Acestea sunt considerate a fi de inalta calitate din mai multe motive. In primul rand, sunt foarte silentioase, va puteti juca cu ele in orice loc doriti, fara sa deranjati nicio persoana din jur. In al doilea rand, greutatile sunt echilibrate, ceea ce le face sa se roteasca mai usor si pentru o perioada mai lunga de timp.

II) Calitate profesionala: modelele din lemn intra in aceasta categorie deoarece aspectul lor ofera o perspectiva clasica si profesionala in acelasi timp si, prin urmare, aduce un plus la capitolul design si eleganta. De asemenea, greutatea lor este foarte mica, facandu-le si foarte usor de transportat. Un alt beneficiu ar fi faptul ca sunt mai rezistente decat spinnerele metalice si ofera si un timp mai bun de rotatie, din cauza ca sunt mai usoare.

III) Calitate slaba: modelele tiparite cu imprimante 3D se incadreaza in aceasta categorie deoarece sunt ieftine si fabricate din materiale nu foarte rezistente. Au cele mai mici preturi in comparatie cu cele din anterioarele doua categorii. Aceste spinnere nu sunt durabile cu adevarat si sunt predispuse la rupere. Sunt totusi o alegere buna pentru incepatori si pentru cei care doar vor sa testeze o astfel de jucarie.

O jucarie Spinner Fidget este inca foarte noua pe piata, asadar ar trebui sa incercati cu siguranta un tip potrivit nevoilor dvs pentru inceput. Daca va place si are efectul dorit, atunci puteti pe viitor sa investiti si in unele spinnere de calitate mai buna.