Eşti aici
×

GoPro Hero 8 a fost lansat (specificatii si accesorii Hero 8)

GoPro Hero 8 a fost lansat (specificatii si accesorii Hero 8)

Informatii si poze despre GoPro Hero 8 Black au aparut de luni bune pe Internet, unele adevarate, multe total gresite, insa, intr-un final, aceasta camera emblematica este in sfarsit pe piata.

Asadar ce este nou? Hero 8 Black poate arata la fel ca oricare alt GoPro, insa exista unele modificari de design, constructie si caracteristici care v-ar putea ispiti sa faceti un upgrade de la vechea camera video sport pe care o detineti.

Cea mai mare veste este acum GoPro Mods, un kit format din trei accesorii care vor spori semnificativ capabilitatile pe patea de vlogging ale camerei Hero 8. Vreti sa aflati si vestea proasta? Acest pachet nu este disponibil pentru precomanda pana in luna Decembrie a acestui an, iar timpul de livrare este necunoscut.

Ce credem despre GoPro Hero 8 Black?

O sa vedeti in articol ca parerea noastra este ca aceasta camera Hero 8 este cea mai buna existenta in acest moment, insa fara disponibilitatea pachetului GoPro Mods, este destul de greu de justificat diferenta de pret fata de concurenti sau fata de modelele anterioare ale GoPro. Modificarile de UI inseamna ca acum acest model este cel mai personalizabil, totusi raportul calitate / pret al Hero 7 Black este imbatabil in acest moment.

Asadar, sa vedem in continuare tot ce stim despre GoPro Hero 8 Black, ce specificatii si ce accesorii are.

GoPro Hero 8 Black dupa o prima privire

  • noua camera video sport este disponibila la precomanda incepand cu 15 Octombrie
  • pretul de vanzare la lansare este de aproximativ 2100-2200 de lei
  • are un suport incorporat care va ajuta sa conectati camera direct la accesoriile GoPro
  • stabilizarea HyperSmooth este disponibila acum la orice rata de cadre

Cat costa noua camera GoPro Hero 8 Black?

Veti putea sa precomandati GoPro Hero 8 Black pentru aproximativ 2100-2200 de lei, incepand cu data de 15 Octombrie. Acesta are acelasi pret de lansare pe care l-a avut si Hero 7 Black in luna Septembrie a anului trecut.

In acest moment, GoPro Hero 7 Black ramane la un pret de 1800 de lei, acelasi ca si Hero 7 Silver si noua camera GoPro Max.

In timp ce Hero 8 Black este cea mai capabila camera de actiune GoPro pe care am vazut-o pana acum, modelele mai vechi ar putea sa fie o varianta mai buna in functie de ceea ce intentionati sa filmati.

De asemenea, este posibil sa gasiti stocuri de modele chiar mai vechi, precum Hero 6 Black si Hero 5 Black, care raman si ele camere de actiune destul de capabile, desi nu dispun de stabilizarea HyperSmooth.

Daca aveti nevoie de cea mai recenta stabilizare a imaginii, atunci exista si DJI Osmo Acton, care a aparut in 2019, dar care acelasi pret ca si Hero 7 Black.

GoPro Hero 8 a fost lansat (specificatii si accesorii Hero 8)

Cand va fi disponibila GoPro Hero 8 Black?

Veti putea sa precomandati acest nou model de GoPro, atat online cat si in magazinele fizice, incepand cu data de 15 Octombrie.

Caracteristici GoPro Hero 8 Black – ce aduce nou ultimul flagship GoPro?

In momentul de fata, exista trei functii noi pe Hero 8 Black in comparatie cu predecesorul sau: montura incorporata, stabilizarea HyperSmooth mai performanta si sunetul imbunatatit.

Am spus “in momentul de fata”, pentru ca accesoriile Mod sunt si ele foarte importante, dar cum nu vor fi expediate pana la inceputul anului 2020 nu le luam in considerare. Acestea vor aduce un nou microfon extern, lumina LED si ecran care se poate intoarce, toate cele trei transformand camera de actiune intr-una de vlogging.

Exista si noutati minore care includ unele modificari de UI, cum ar fi posibilitatea de a adauga propriile presetari pentru setarile video si de a crea comenzi rapide, plus fotografii imbunatatite SuperPhoto HDR.

Dar principalele noutati sunt cele trei caracteristici amintite anterior. Suportul incorporat in body-ul camerei va ajuta sa o montati pe un trepied sau orice alt accesoriu fara sa mai aveti nevoie de o carcasa sau un cadru. De asemenea, acest suport vine si cu avantajul suplimentar ca va permite sa schimbati bateria, sa o incarcati prin USB-C sau sa schimbati cardul de memorie fara sa scoateti camera din locul in care este montata.

Hero 7 Black a introdus o excelenta stabilizare HyperSmooth, desi nu functiona la filmarile la 120 si 240 de fps-uri. Acest lucru s-a schimbat la Hero 8 Black, datorita noii sale baterii care ofera suficienta energie pentru ca stabilizarea HyperSmooth sa functioneze.

Calitatea sunetului, in special in situatiile de miscare rapida, cum ar fi plimbarile cu bicicleta, ar trebui sa fie si mai buna pe Hero 8 Black, datorita microfonului din fata optimizat pentu vant.

Cum se compara GoPro Hero 8 Black cu Hero 7 Black?

Daca comparam in cele mai mici detalii cele doua modele de camere video sport, vom observa ca nu sunt modificari enorme, insa acelea care sunt pot face diferenta, Hero 8 Black fiind superioara din punct de vedere al comoditatii si usurintei in utilizare.

Hero 7 Black este un model ce va ramane la vanzare in continuare, alaturi de noua GoPro Max si GoPro Hero 7 Silver. In acest moment, exista o diferenta de aproximativ 300-400 de lei, insa ne asteptam ca Hero 7 Black sa aiba un pret si mai mic in perioada urmatoare, pentru ca ne apropiem de perioada Black Friday. Avand in vedere ca dispune de aceeasi stabilizare HyperSmooth ca si Hero 8 Black, modelul mai vechi ramane o varianta pe care ar trebui sa o luati in calcul.

Bateria camerei GoPro Heo 8 Black – va rezista mai mult?

Hero 8 Black are acum o baterie noua, aceasta fiind principalul motiv pentru care poate suporta HyperSmooth la orice rata de cadre.

Aceasta noua baterie are aceeasi dimensiune si aceeasi forma ca bateria obisnuita AABAT-001 a lui GoPro Hero 5 / 6 / 7, deci nu va exista o crestere a duratei de viata a bateriei – acest lucru inseamna ca va puteti astepta la obisnuitele 45 – 90 de minute, in functie de modul si rezolutia la care filmati, 4k sau 720p.

Noile baterii pentru Hero 8 Black vor functiona si cu modelele mai vechi de camere, in timp ce bateriile mai vechi vor functiona si ele cu Hero 8 Black, insa veti primi un mesaj care va atentioneaza ca nu veti putea folosi HyperSmooth la rate mari de cadre.

GoPro Hero 8 a fost lansat (specificatii si accesorii Hero 8)

Accesorii GoPro Hero 8 Black

Pentru inceput veti gasi si pe siteul nostru cateva accesorii GoPro Hero 8 Black special construite pentru acest nou model.

Carcasa subacvatica comptabilia cu GoPro Hero 8 Black - 60M

GoPro Hero 8 Black va permite sa filmati pana la o adancime maxima de 10 metri fara a utiliza o carcasa subacvatica suplimentara.

Insa, daca nu doriti sa bagati noul model de camera in apa sarata a marii sau doriti sa mergeti la adancimi mai mari, pana la 60 de metri, atunci o astfel carcasa este necesara.

Noi va recomandam sa o utilizati si pentru protectie, indiferent de cat de solide sunt camerele video sport, niciodata nu vor fi suficient de protejate.

Folie protectie 3 in 1 din sticla securizata pentru GoPro Hero 8 Black, 6 piese

Lentila oricarei camere foto/video indiferent de tipul ei, este cel mai sensibil loc. Este extrem de important sa nu apara zgarieturi pe lentila, oricat ar fi ele de mici, la rezolutii mari se vor vedea imperfectiuni.

Si nu va ganditi ca puteti zgaria lentila doar daca scapati sau loviti camera video sport. Orice fir de praf poate sa produca pagube.

Din aceasta cauza, va recomandam sa utilizati aceste folii de protectie, care se monteaza atat pe lentila cat si pe cele doua ecrane LCD.

Rama de protectie compatibila cu GoPro Hero 8 Black

Modelul Hero 8 Black elimina un avantaj si o intrebuintare a acestei rame de protectie, pentru ca de cele mai multe ori era utilizata pentru a putea monta camera pe accesorii. Acum, aceasta rama va protejeaza camera de eventuale cazaturi sau zgarieturi, insa nu va proteja si lentila sau ecranele LCD.

De asemenea, este un accesoriu de protectie si mult mai elegant decat o carcasa completa.

Filtru rosu pentru filmari subacvatice GoPro Hero 8 Black

Probabil ca ati observat ca ori de cate ori filmati sub apa, imaginile indiferent ca sunt foto sau video, vor avea o tenta verde-albastruie.

Si cu cat mai jos veti mege in adancime, cu atat acest efect va fi mai pronuntat.

Cu un filtru de culoare rosu, culorile isi vor reveni la normal. Acest filtru se monteaza direct pe carcasa subacvatica.