Eşti aici
×

Pe drum cu boxa portabila Divoom Voombox Travel 3G

Pe drum cu boxa portabila Divoom Voombox Travel 3G

Sunteti in cautarea unei boxe Bluetooth ieftine, dar robusta si rezistenta la conditiile de utilizare din afara casei? Divoom Voombox Travel 3G este disponibila la numai 180 de lei si se va potrivi perfect cerintelor dvs. Cititi in continuare acest articol pentru a afla mai multe informatii despre aceasta boxa portabila.

Specificatii:
Dimensiuni - 89L x 45W x 127H mm
Difuzoare – 2" activ x 2" radiator pasiv
Putere – 5W
Capacitate baterie – 700 mAh
Voltaj baterie - 3,7 V
Incarcare baterie – 2 – 2,5 ore
Distanta maxima – 10 metri
Baterie – pana la 6 ore
Sensitivitate microfon – 40 db

Fata de generatiile mai vechi ale acestei boxe Bluetooth, acum a fost lansata in numai trei culori: rosu, albastru si negru. Din punctul nostru de vedere este o alegere inspirata, mai ales daca ne gandim la acel verde de pe versiunile mai vechi care alaturi de forma boxei arata aproape ca o grenada. Acum boxa seamana cu un puc de hochei si este construita din aluminiu invelita intr-un cauciuc gros ce ii ofera rezistenta. De asemenea pe boxa veti gasi si un LED care lumineaza in rosu atunci cand boxa se incarca si in albastru atunci cand boxa se imperecheaza cu dispozitivul mobil prin intermediul functiei Bluetooth.

In partea de sus a boxei Divoom Voombox Travel 3G are un inel mic care va permite sa agatati boxa de geanta, rucsac, curea sau in orice alt loc doriti. De asemena, boxa este rezistenta la stropii de apa si la praf, insa daca o veti scapa in apa, cel mai probabil aceasta nu va mai functiona.

Partea de jos a acestei boxe portabile are un port acoperit cu o usa de cauciuc solid – este vorba despre portul micro-USB, locul pe unde veti incarca boxa sau o veti conecta la alte surse de redare ce nu dispun de tehnologia Bluetooth.

Difuzorul de 2 inch si radiatorul pasiv de 2 inch nu ofera un mod perfect de reproducere a sunetului de inalta fidelitate, totusi boxa performeaza bine. Eu am fost foarte surprins de volumul maxim pe care il poate atinge acest mic difuzor. Este o boxa construit solid care nu provoaca un "bazait" atunci cand functioneaza, asa cum fac multe alte boxe disponibile in acest moment. Reproducerea melodiilor este oarecum inabusita, insa acest lucru nu este sesizabil atunci cand utilizati boxa in natura, loc pentru care a fost special conceputa. 

Functia de primire apeluri a functiona impecabil. Butonul folosit pentru a porni / opri boxa este folosit pentru a raspunde si a inchide apelurile telefonice primite. De asemenea, toate persoanele cu care am vorbit la telefon prin intermediul acestei boxe au fost multumite de cum ma auzeau.

In concluzie putem spune cu siguranta ca Divoom face produse din ce in ce mai bune, pastrand totusi un pret de achizitie decent. Voombox Travel 3G nu este o exceptie din acest trend al lor,  boxa ce este comercializata la un pret de numai 180 de lei, are o calitate a constructiei foarte buna si ofera un sunet si un bas foarte bun.