Eşti aici
×

Despre drone si accesorii

Despre drone si accesorii

Dronele, de asemenea, cunoscute si sub prescurtarea de UAV (unmanned aerial vehicles – vehicule aeriene fara pilot) sunt acele mici obiecte care zboara numai prin controlul unei radiocomenzi. Aveti posibilitatea sa le controlati de la sol si le puteti folosi intr-o mare varietate de scopuri.

Oamenilor le plac dronele si le apreciaza din ce in ce mai mult, nu numai din cauza beneficiilor lor ci si din cauza designului uimitor si a inovativitatii. Viitorul nu mai este in fata noastra, este deja aici. Putem folosi dronele pentru a livra pachete, in misiuni de cautare si salvare in locatii indepartate, pentru fotografii si filmari si mai ales pentru distractie.

Anul 2016 este unul ideal pentru a cumpara prima ta drona sau una noua, pentru ca acestea devin din ce in ce mai ieftine dar si caracteristicile si avantajele oferite de acestea sunt incredibile. Cu o piata in plina expansiune si o gama larga de drone disponibile aveti o multime de optiuni de personalizare.

Daca esti pasionat de fotografie si vrei sa faci mai mult decat selfie-uri, atunci cu siguranta si tu intelegi valoarea unor fotografii captate de la zeci de metri deasupra solului. Posibilitatile sunt pur si simplu fara sfarsit atunci cand discutam despre fotografii aeriene. Daca sunteti videograf atunci cu siguranta dronele cu posibilitati de filmare HD sunt ideale si reprezinta cea mai buna alegere.

De asemenea, prin intermediul unei drone poti descoperi noi zone. Avand o vedere perfecta first-person, atunci cand pilotam o drona este ca si cum am fi acolo sus pe cer si vedem exact ca prin proprii ochi. La fel puteti studia cladirile inalte de aproape.

O alta modalitate de distractie cu dronele o reprezinta cursele, adresate in special celor carora le place competitia. Fiorul de a concura cu alte drone si inregistrarea actiunii la inalta rezolutie este de ajuns sa te faca sa iti doresti sa concurezi.

O alta modalitate in care puteti utiliza dronele este pentru a realiza fotografii si filmari pe care apoi le poti vinde pe site-urile de stock, speciale pentru acest lucru. Poate fi o metoda foarte distractiva de a iti face propria afacere.