Eşti aici
×

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

Camerele de actiune poate par niste device-uri destul de autonome, insa stim foarte bine cu totii ca exista o multime de accesorii GoPro foarte utile, care te pot ajuta sa iti imbunatatesti considerabil calitatea filmarilor si a fotografiilor.

In acest ghid veti gasi tot ceea ce trebuie sa stiti despre lumea accesoriilor GoPro – de la elemente esentiale care iti vor imbunatati experienta GoPro si pana la instrumente de ultima ora pentru producatorii de filme si produsele optionale care te vor ajuta sa transformi aventurile in unele si mai distractive. Discutam aici despre accesorii GoPro, accesorii SJCAM si accesorii pentru alte camere de actiune care cuprind: trepiede, huse, genti, suporturi, manere, hamuri, cartele de memorie, microfoane si multe altele.

1. Carcasa subacvatica comptabilia cu GoPro Hero 5 / 6 / 7 - 45M

In timp ce GoPro a inceput sa adauge impermeabilitate la cele mai recente lor modele de camere GoPro, adancimea maxima la care pot fi duse este de 10 metri. Asadar, daca aveti de gand sa folositi o camera GoPro la o adancime mai mare, veti avea nevoie de o carcasa de protectie rezistenta la apa. Aceasta carcasa va permite sa va scufundati alaturi de camera de actiune pana la o adancime maxima de 45 de metri. De asemenea, o astfel de carcasa este utila si pentru a proteja camera de praf si nisip. Usitele impermeabile pot fi inlocuite cu cele normale pentru a putea utiliza ecranul tactil, desi acest lucru va face ca aceasta carcasa sa nu mai fie utila sub apa.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

2. Card de memorie microSDXC SanDisk Extreme 64 GB

Reputatia producatorului SanDisk pentru cardurile SD de inalta calitate este bine meritata. Seria Extreme combina viteza de citire / scriere foarte rapida, cu rezistenta la apa, rezistenta la temperaturi ridicate, protectie impotriva socurilor si a razelor X. Aceste carduri sunt pregatite pentru filmari 4K, avand ratinguri UHS Speed Class 3 (U3) si Video Speed Class 30 (V30), astfel incat puteti avea incredere ca veti putea inregistra si la cea mai inalta calitate.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

3. Geanta de protectie

Geanta de protectie este foarte rezistenta, semi-dura, menita sa pastreze in siguranta camerele de actiune si accesoriile lor auxiliare intr-un singur loc. Are un interior personalizabil, cu separatoare ajustabile, astfel incat sa puteti gestiona spatiul asa cum va doriti. Corpul dur protejeaza impotriva socurilor, in timp ce constructia speciala o face sa fie rezistenta la intemperii.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

4. Folie de protectie

A fost o miscare extrem de binevenita a producatorilor de camere video sport atunci cand au inceput sa introduca ecranele cu touchscreen. Totusi, aceste ecrane trebuie protejate pentru a functiona ireprosabil cat mai mult timp. Iar cand discutam despre o camera de actiune care in general este folosita in conditii dure, protectia ecranului si a lentilei este importanta. O astfel de folie functioneaza la fel ca in cazul unui smartphone, protejeaza ecranul camerei de zgarieturi, praf si va poate ajuta si in lumina soarelui pentru lizibilitate.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

5. Incarcator dublu si doua baterii

O baterie gopro de rezerva este obligatorie pentru oricine foloseste o camera de actiune intens – cu siguranta nu va doriti sa iesiti la filmat si sa ramaneti fara baterie in mijlocul actiunii. Incarcatorul de baterii dublu va permite sa incarcati simultan doua baterii si astfel sa aveti intotdeauna si o rezerva cu voi.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

6. Rucsacul Manfrotto Off Road Stunt

Acest rucsac de la Manfrotto este conceput special pentru utilizatorii de camere de actiune, indiferent de numele producatorului. Este suficient de mic pentru a il considera bagaj de mana, puteti introduce in el pana la trei camere de actiune si accesorii pentru acestea. De asemenea, exista spatiu suficient si pentru o tableta si un suport pentru trepied, ceea ce face din acest rucsac un accesoriu perfect de calatorie pentru fotograful aventuros.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

7. Ham de prindere pentru piept

Daca intentionati sa luati camera de actiune atunci cand iesiti cu bicicleta, intr-o drumetie sau intr-o aventura similara, atunci cel mai bine este sa aveti mainile libere intotdeauna, pentru a fi in siguranta. Fabricat din tesatura usoara, respirabila si cu o catarama cu eliberare rapida care permite o alunecare foarte usoara. Curelele sale reglabile asigura ca este potrivit pentru majoritatea oamenilor, chiar daca aveti jachete groase pe voi.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

8. Curea elastica pentru cap

Este posibil ca uneori sa va doriti o perspectiva first person view. Cureaua de cap este foarte usor de montat si utilizat si nu necesita sa aveti o casca de protectie pe cap. Cureaua o puteti utiliza in orice mediu, inclusiv in apa.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

9. Trepied 3-in-1

Impresionantul trepied 3 in 1 este un accesoriu uimitor de versatil – puteti sa-l extindenti maxim pana la 52 de cm pentru a il folosi ca un selfie stick, sau il puteti micsora pana la 20 de cm pentru a il utiliza ca si grip. De asemenea il puteti utiliza si ca trepied. Nu este la fel de stabil ca un trepied dedicat, deci daca il veti folosi in conditii cu vant puternic de exemplu sau pe suprafete deosebit de dificile, nu este ceea ce trebuie. 

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

10. GoPro Karma Grip

Desi drona Karma de la GoPro nu a avut succesul dorit de companie, Karma Grip care a facut parte din acelasi proiect este un plus petru orice utilizator de camere GoPro. Veti reusi sa inregistrati filmari foarte bune cu acest sistem de stabilizare cu trei axe, care functioneaza foarte bine chiar si in situatiile extreme. De asemenea, butoanele integrate in maner faciliteaza foarte mult controlul camerei. Pentru camera Hero 7, producatorul a utilizat tehnologii asemanatoare, astfel incat daca detineti o astfel de camera nu credem ca ar fi cazul sa mai achizitioati si un astfel de grip, doar daca sunteti extrem de pretentiosi si doriti calitatea maxima intotdeauna.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

11. Minitrepied flexibil Widjit cu sistem de prindere universal pentru camere video sport

Cu picioarele sale cauciucate si multi-articulate, alaturi de aderenta foarte buna, a facut ca acest model de trepied sa fie favoritul multor videografi care au cautat un trepied versatil pentru camera lor de actiune. Puteti sa infasurati trepiedul pe ramuri de copaci, sa il prindeti de o usa sau doar sa il puneti pe o suprafata dificila pentru a avea o baza sigura. Trepiedul este special optimizat pentru camerele de actiune, iar constructia sa il face sa se potriveasca perfect intr-o geanta destinata acestor camere.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

12. Sistem de prindere profesional cu ventuza

Acesta este sistemul de prindere cu ventuza clasic. Puteti monta camerele de actiune pe o masina, o barca, o bicicleta murdara – orice cu o suprafata suficient de mare pentru a face atasarea. Acest suport GoPro a fost testat la viteze mari de pana la 150 km/h, asadar nu va faceti griji sa apasati acceleratia cat de tare puteti atunci cand aveti camera prinsa cu un astfel de suport.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

13. Montura handlebar

Este un suport foarte usor de utilizat pe ghidonul bicicletei, bete de schi si altele asemanatoare. Suportul are o constructie speciala anti-alunecare, care ajuta camera sa se fixeze in siguranta. Baza permite rotirea la 360 de grade a camerei si schimbarea usoara a unghiului.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

14. Microfon RØDE VideoMic GO

Desi inregistrarea sunetului pe camerele video sport devine din ce in ce mai buna, daca doriti o calitate maxima in orice conditii, veti dori sa achizitionati un microfon dedicat. Unul dintre cele mai bune microfoane este RØDE VideoMic GO, un microfon directional de inalta calitate, care va imbunatati in mod substantial sunetul captat. Retineti totusi, ca in cazul microfoanelor trebuie sa verificati foarte bine mufa de intrare a camerei, astfel incat acestea sa fie compatibile.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

15. Carcasa cu lampa LED

Daca aveti nevoie de o lumina suplimentara, atunci aceasta carcasa cu lampa LED integrata este o alegere excelenta, deoarece este construita dintr-o carcasa metalica dura si impermeabila pana la o adancime maxima de 40 de metri. Produsul ofera o cantitate generoasa de lumina, in special la distante scurte.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

16. Burete de plutire "Floaty Sponge"

Daca luati camera de actiune in apa si o scapati din mana si numai pentru o secunda, cel mai probabil nu o veti mai avea vreodata. Multi utilizatori au descoperit ca aceste camere mici nu plutesc absolut deloc, iar daca acest lucru va ingrijoreaza atunci alegerea unui astfel de burete de plutire este una inspirata. Buretele se ataseaza pe partea din spate a carcasei si gratie culorii, camera va fi usor vizibila in apa daca o pierdeti.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)

17. Telecomanda inteligenta pentru GoPro

In timp ce foarte multe camere de actiune GoPro sunt controlate cu ajutorul telefonului, nu intotdeauna este util acest lucru. In aceasta ecuatie intra telecomanda inteligenta in actiune, care in comparatie cu un telefon, este rezistenta in apa pana la o adancime de maxim 10 metri. Este portabila, impermeabila si poate controla pana la 50 de camere GoPro in acelasi timp, de la o distanta maxima de 180 de metri. LCD-ul incorporat poate, de asemenea, sa reflecte ecranul camerei pentru a confirma rapid starea camerei si setarile.

Cele mai bune accesorii pentru GoPro Hero 7 (17 produse)