Eşti aici
×

Cele mai bune accesorii camere de actiune pentru calatorii

Cele mai bune accesorii camere de actiune pentru calatorii

Camerele GoPro, precum si restul celorlalte camere de actiune, sunt insotitoarele perfecte atunci cand discutam despre calatorii. Cu ajutorul acestora puteti face unele filmari uimitoare din calatoriile dvs, si astfel sa va asigurati ca veti ramane cu cele mai bune amintiri. O camera de actiune este un gadget portabil si usor, astfel incat nu necesita spatiu prea mare in bagaje.

Insa, pentru a face acele filmari minunate pe care le vedeti pe Internet, nu este de ajuns doar sa impachetati camera si gata. Pe langa camera aveti nevoie si de accesorii camere de actiune, acestea avand rolul sa faca filmarea mai usoara si clipurile mai interesante. Cu lista urmatoare de accesorii, veti putea profita la maximum de videoclipurile realizate.

Curea de siguranta

Primul accesoriu de calatorie pe care vi-l recomandam, este cureaua de siguranta. Ati cheltuit multi bani pentru un GoPro sau o alta camera de actiune si este pacat sa o pierdeti sau sa o stricati in timpul calatoriilor.

Nici macar nu trebuie sa cheltuiti multi bani pentru un astfel de accesoriu, veti gasi in magazinele online, si nu numai, o multime de modele. Aceasa curea care se prinde in jurul incheieturii va ajuta sa pastrati in siguranta camera de actiune.

Selfie stick

Celalalt accesoriu pe care consideram ca este obligatoriu sa-l aveti cu dvs, este un selfie stick. Acesta faciliteaza capturarea videoclipurilor din unghiuri greu accesibile si va permite, de asemenea, sa apareti personal in fotografii sau clipuri.

Sunt o multime de modele de selfie stick-uri pe piata, cateva produse chiar de GoPro. Problema e ca acestea de la GoPro sunt foarte scumpe si noi nu consideram ca un selfie stick e un accesoriu care sa merite cateva sute de lei. Veti gasi o gramada de modele de foarte buna calitate si semnificativ mai ieftine daca cautati pe Internet.

Cele mai bune accesorii camere de actiune pentru calatorii

Hamul de piept

Alternativa la un selfie stick, pe care ar trebuie sa o luati in considerare, este un ham pentru piept. Acest accesoriu este o optiune foarte buna pentru fanii sporturilor de aventura sau extreme – daca faceti skydiving sau bungee-jumping, hamul este un accesoriu perfect pentru ca va lasa bratele libere.

Desi GoPro au proriul ham pentru piept, nu consideram ca doriti sa-l luati cu dvs in calatorii. Acesta este destul de greu si necesita si un spatiu pe masura in bagaje. La fel ca si in cazul celorlalte produse, va recomandam sa incercati sa cumparati un ham de acest gen de la un alt producator, Widjit, Shineda, etc.

Carcasa cadru

Cu siguranta ca veti dori sa obtineti o calitate a sunetului excelenta atunci cand inregistrati ceva. In timp ce aproape orice camera video actiune va ofera o calitate a imaginii foarte buna, sunetul poate fi uneori o problema. Din fericire, puteti rezolva acest lucru cu o carcasa cadru.
Acest accesoriu nu este necesar pentru cel mai recent model Hero 5, insa daca nu detineti o astfel de camera de actiune, va recomandam sa achizitionati o astfel de carcasa pentru ca nu este scumpa, insa diferenta de calitate se cunoaste.

Filtrul rosu subacvatic

Daca in vacanta dvs veti face scufundari sau snorkeling, cu siguranta veti dori sa adaugati un filtru rosu camerei de actiune. Acest filtru va adauga mai mult rosu videoclipurilor dvs, aceasta culoare fiind absorbita de apa atunci cand va scufundati. Prin urmare, clipurile vor scapa de tenta albastra si vor avea o culoare mai naturala.

Mare atentie atunci cand cumparati acest accesoriu, verificati pana la ce adancime este rezistent, sa nu aveti surprize ca nu este suficient daca faceti scufundari de mare adancime.

Insertii anti-ceata (umezeala)

In functie de climatul in care calatoriti, o insertie anti-ceata sau umezeala este un accesoriu foarte util. Acestea functioneaza cel mai bine daca veti petrece timp sub apa sau daca calatoriti intr-o destinatie foarte umeda.

In concluzie, va recomandam sa alegeti accesoriile de calatorie din aceasta lista, care considerati ca ar face ca videoclipurile dvs din vacanta sa fie mai bune.