Eşti aici
×

Cadouri corporate si merchandising pentru UNTOLD si NEVERSEA

Cadouri corporate si merchandising pentru UNTOLD si NEVERSEA

In anumite perioade ale anului, cadourile corporate sunt o necesitate – cadouri pentru un nou client, cadouri trimise drept multumire pentru afecerea unui client mai vechi, cadouri pentru angajati si manageri, iar lista poate continua. Oferiti un astfel de cadou neinspirat si cel mai probabil va sfarsi aruncat intr-un sertart de la birou, sau chiar mari rau, cadoul poate chiar ofensa o persoana. Vestea buna in tot acest lucru este ca exista modalitati de a alege cadouri care sa fie apreciate si sa intareasca relatiile de colaborare.

Cumpararea unui cadou corporate perfect pentru clientii sau angajatii dvs nu a fost niciodata mai usoara decat in acest moment, datorita magazinelor online si a cataloagelor de produse. Cu toate acestea, o gama mare de idei de cadouri vine si cu o multime de obiecte dintre care puteti alege. Inainte de a stabili ce cadou personalizat sa alegeti, ar trebui sa intelegeti esentialul cumparaturilor de cadouri corporate.

Asadar, inainte de a face cumparaturile propriu zise, va prezentam cateva idei de care ar trebui sa tineti cont pentru a alege produsele perfecte.

1. Verificati politicile companiei

Multe companii au anumite politici care limiteaza valoarea cadourilor la o anumita suma. Asigurati-va ca verificati daca este cazul de asemenea reguli si la compania catre care doriti sa trimiteti cadoul. Daca este vorba de produse personalizate pentru angajatii dvs, atunci situatia este mult mai simpla si stiti deja cat va fi nevoie sa cheltuiti.

2. Determinarea dorintelor

Stiind ce sa cumparati pentru un client este cea mai mare provocare atunci cand vine vorba de cadouri. Este dificil sa va cunoasteti clientii la un nivel personal. Cea mai buna alegere ar fi sa va sunati clientii si sa ii intrebati ce le place sa faca in general, ce hobby-uri au si in urma discutiei sa va faceti o idee buna despre ce ar trebui sa cumparati.

3. Luati in considerare diferentele culturale

Fiecare tara si cultura vor avea propriile regulie de cumparare a cadourilor corporate. De exemplu, in China, un cadou nu ar trebui sa fie infasurat in ceva alb, deoarece simbolizeaza moartea. Astfel, ar fi indicat sa va ganditi foarte bine inainte de a alege un cadou corporate, la ce fel de clienti aveti.

4. Alegeti intotdeauna calitatea

Orice cadou de afaceri pe care il trimiteti reflecta in mod direct imaginea companiei dvs. Evitati intotdeauna cadourile de o calitate inferioara, care sa va afecteze imaginea. Achizitionati produse de calitate fara sa va depasiti bugetul stabilit.

5. Puneti pret pe ambalaj

La fel de important ca alegerea unui cadou corporate potrivit pentru clientii dvs, este modul in care il ambalati. Alocati o suma suficienta de bani din buget si pentru acest lucru, deoarece acesta este primul lucru cu care ia contact clientul. 

6. Livrati produsele personalizate personal

Daca lista de cadouri nu este una foarte mare, ar fi un gest foarte frumos sa luati in considerare livrarea personala a cadourilor. Un cadou livrat personal, va mentine relatia cu clientii la cel mai inalt nivel.

Oferirea de cadouri corporate este o oportunitate de a lega relatii mai stranse cu clientii dvs, de a consolida legaturile. Adoptarea unei atitudini de daruire va face ca actul in sine de cumparare a cadourilor sa fie mai putin stresant si mult mai distractiv.

Merchandising produse personalizate UNTOLD / NEVERSEA

Atunci cand vreti sa faceti cadou produse personalizate, poate chiar cu brandul dvs inscriptionat pe ele, cel mai indicat ar fi sa apelati la o companie cu experienta in acest domeniu. Este suficient ca dvs sa aveti stabilit un buget clar pe care doriti sa il cheltuiti pentru aceste produse, sa stiti numarul necesar si o simpla idee despre ceea ce doriti sa faceti. Mai departe, o firma competenta si cu experienta va stii ce variante de produse sa va ofere, astfel dvs veti alege exact ceea ce trebuie.

In acest sens, Smart Products I&D SRL este o companie cu vasta experienta in acest domeniu. Pe langa numeroasele colaborari cu companii mari din Romania si din strainatate pe partea aceasta de produse personalizate, ne mandrim cu faptul ca suntem cei care facem intreaga parte de merchandising pentru cele mai mari festivaluri din Sud-Estul Europei, UNTOLD si NEVERSEA.

De la designul si pana la realizarea efectiva a tricourilor, sepcilor, hanoracelor, ochelarilor, bratarilor, magnetilor si a celorlalte produse numeroase existente la cele doua festivaluri mai sus amintite, s-a ocupat compania noastra alaturi de colaboratori cu experienta.

Va lasam in continuare cateva imagini cu produsele realizate de noi pentru UNTOLD si NEVERSEA:

Cadouri corporate si merchandising pentru UNTOLD si NEVERSEA

Cadouri corporate si merchandising pentru UNTOLD si NEVERSEA

Cadouri corporate si merchandising pentru UNTOLD si NEVERSEA

Cadouri corporate si merchandising pentru UNTOLD si NEVERSEA

Cadouri corporate si merchandising pentru UNTOLD si NEVERSEA