Eşti aici
×

BiiSafe Buddy - dispozitiv anti lost / anti furt

BiiSafe Buddy - dispozitiv anti lost / anti furt

Nu mai pierdeti niciodata lucrurile cu BiiSafe Buddy! Atasati Buddy-ul pe obiectul dorit, inclusiv chei, genti, portofele si urmariti-le prin intermediul aplicatiei BiiSafe dedicate, disponibila pe tableta si smartphone cu iOS si Android.

De ce sa il cumparati?
- tineti evidenta bunurilor dvs
- localizati telefonul pierdut
- functioneaza pana la 50 de metri
- partajati locatia dvs cu cei dragi
- mic, discret si foarte elegant
- foarte eficient energetic
- durata de viata a bateriei intre 12-24 luni
- compatibilitate cu iOS si Android

Tineti evidenta bunurilor dvs
Cu BiiSafe Buddy puteti gasi cu usurinta bunurile pierdute. Pur si simplu atasati Buddy-ul cheilor de la masina, de la casa, la genti, portofel sau la orice altceva doriti sa urmariti, iar aplicatia gratuita va va arata locul in care acel obiect a fost ultima data.

Localizati telefonul pierdut
Acest dispozitiv anti furt poate fi folosit si pentru a gasi telefonul pierdut sau furat. In cazul in care va aflati in raza Bluetooth a telefonului, prin apsarea butonului de pe Buddy, acesta va va ajuta sa-l localizati.

Pana la 50 de metri distanta de lucru
Cand utilizati Buddy-ul, il puteti urmari prin intermediul telefonului pana la 50 de metri distanta. Daca iesiti din raza de actiune veti fi notificat in acest sens pe telefonul dvs mobil. In momentul in care reintrati in raza de lucru, Buddy-ul se va reconecta automat.

Partajati locatia dvs cu prietenii si familia
Cu BiiSafe Buddy nu trebuie sa va mai faceti griji despre faptul ca cei dragi nu vor ajunge in siguranta intr-un anume loc. Oferiti liniste celor dragi partajand locatia cu ei sau chiar ii puteti alerta atunci cand ati ajuns intr-un anumit loc, toate acestea fara a atinge telefonul.

Mic, discret si elegant
Nu numai ca Buddy este suficient de mic pentru a fi atasat la chei, dar este, de asemenea, discret si elegant! Astfel, este perfect pentru atasarea la geanta fara ca cineva sa-l observe.

Eficient din punct de vedere energetic
Prin utilizarea functiei Bluetooth intr-un mod inteligent si functionarea GPS-ului numai atunci cand este necesar, Buddy-ul este extrem de eficient din punct de vedere energetic. Bateria acestuia avand o durata de viata intre 12-24 de luni.

Compatibilitate pentru iOS si Android
Aplicatia BiiSafe Buddy este disponibila pentru tablete si smartphone compatibile iOS si Android. Pur si simplu descarcati aplicatia, creati un cont si sunteti gata sa folositi acest gadget anti lost. Odata de aplicatia este instalata, Buddy-ul poate fi folosit si ca un tracker de activitate.
Puteti conecta pana la cinci prieteni la un Buddy pe iOS, pentru Android doar unul din cauza limitarii cauzate de functia Bluetooth.

Compatibilitate
BiiSafe Buddy este compatibil cu o gama larga de dispozitive iOS, inclusiv iPhone 4S sau cele mai noi, iPad a treia generatie sau mai noi si iPod Touch. Dispozitivele Android sunt de asemenea compatibile, cu singura conditie ca acestea sa ruleze Android 4.3 sau mai nou.