Eşti aici
×

Trepied profesional 56 - 165 cm din aluminiu cu cap 3-Way si monopied cu suport telefon

219.99RON279.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest trepied profesional este realizat din aliaj de aluminiu de inalta calitate, usor si foarte durabil. Capacitatea sa maxima de incarcare este de 10 kg. Surubul universal de 1/4" il face sa fie compaibil cu o multitudine de dispozitive: camere DSLR/DV/smartphone-uri/tablete (cu suportul de telefon aditional).

Capul de amortizare hidraulic asigura functionarea stabila si lina a echipamentului fotografic. Are un unghi de inclinare de la -90° pana la +90°; Unghi de rotire: 360°. Suporta fotografiere verticala la 90° si fotografiere panoramica la 360°.

Trepiedul are doua nivele cu bule incorporate pentru o pozitionare perfecta. Manerul sau lung extensibil poate fi instalat in dreapta sau in stanga capului de amortizare pentru reglarea treptata. De asemenea, blocarea dubla pentru placa cu eliberare rapida si al doilea stift de blocare de siguranta impiedita caderea neasteptata a echipamentului.

Constructia cu picioare extensibile cu 4 sectiuni si arborele central reglabil va permite sa reglati usor si rapid inaltimea trepiedului de la 54 la 170 cm.

Arborele central poate fi scos si folosit ca monopied pentru camera sau transformat intr-un bat de trekking si drumetie.

Trepiedul are picioare din cauciuc pentru a fi mai stabil pe suprafete netede sau neuniforme. Produsul vine cu o geanta portabila moale pentru transport.

Specificatii:

  • PTZ: Cap hidraulic (Sistemul hidraulic al capului de trepied il ajuta sa functioneze stabil si mult mai lin, avand miscari cursive.)
  • Material: aliaj de aluminiu
  • Capacitate de incarcare standard: 5 kg
  • Capacitate de incarcare maxima: 10 kg
  • Sectiuni: 4
  • Inaltime de lucru maxima: 170 cm
  • Inaltime de lucru minima: 54 cm
  • Diametrul tubului: 23 mm
  • Greutate: 1,75 kg

Model:  Q310
Material:  aliaj de aluminiu
Tip cap:  3-way
Inaltime minima:  54 cm
Inaltime maxima: 170 cm
Coloane:  4 sectiuni
Capacitate de incarcare:  10 kg
Greutate produs:  1.75 kg

Produse similare