Eşti aici

×

Studio Box Travor cu lumini LED, fundaluri si trepied incluse

649.99RON
0

Cod:
BOX-TR
Brand: 
Travor
24 - 48h
12 luni
Studio Box Travor cu lumini LED, fundaluri si trepied incluse
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Indiferent daca ai nevoie de mai multa lumina, de culori mai inchise sau mai deschise sau nu iti doresti umbre in imaginile realizate, atunci acest studio box este alegerea ideala.

De asemenea, este si un produs extrem de usor de montat / demontat ceea ce il face ideal daca trebuie sa faceti fotografii in alte locatii.

Lumina ajustabila - cu acest produs puteti ajusta luminozitatea pentru a obtine efectul dorit de iluminare. Poate ajunge pana la valori ultra-luminoase de pana la 13000 lumeni, iar alaturi de redarea corecta a culorilor puteti obtine fotografii naturale si foarte frumoase.

Fundaluri multicolore - acest studio box este dotat cu patru fundaluri (alb / negru / rosu / albastru) astfel incat sa puteti schimba cu usurinta culorile de fundal si sa creati diferite efecte de fotografiere, dupa cum este necesar.

Fotografiere din mai multe unghiuri - puteti deschide acest studio box in patru locuri diferite astfel incat sa alegeti unghiul perfect de fotografiere al produsului. Cadrul cutiei se imbina usor, iar cortul este construit cu ajutorul unor fermoare. Nu aveti nevoie de unelte pentru asamblare sau dezasamblare.

Dimensiune studio box: 80 x 80 x 80 cm. Tesatura reflectorizanta interioara ajuta la minimizarea umbrelor. Acest studio box este ideal pentru fotografierea obiectelor mici si medii.

 

Dimensiuni: 80 x 80 x 80 cmm
Temperatura culoare: 5500 K
Putere: 84 W
Lumeni: 12000 - 13000 lm
Numar LED-uri: 126
Input: 100 - 240 V
CRI: High 95+
Fundaluri: alb / negru / rosu / albastru

Produse similare