Eşti aici
×

Trepied profesional 58 - 160 cm din aluminiu, cap cu bila si sistem Quick Release

299.99RON379.99 RON
5

(3 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest trepied profesional Zomei Q555 este foarte versatil fiind compatibil cu foarte multe gadget-uri, inclusiv camere video sport, camere DSLR, camere video, telefoane, atata timp cat nu depasesc greutatea maxima admisa de 8 kg.

Trepiedul este rezistent dar si foarte usor, avand doar aproximativ 1.32 kg, astfel fiind perfect si pentru fotografiile in exterior.

Picioarele trepiedului pot fi inversate si pliate la 180o, astfel ii ofera o dimensiune compacta de doar 45 cm. Capul panoramic cu bila se misca la 360o, dupa cum ii spune si numele, astfel incat puteti realiza panorame exceptionale.

Picioarele antiderapante si greutatea redusa il face usor de folosit in orice situatie si orice fel de teren denivelat, foarte convenabil pentru a lua il lua in excursii.

Pentru un plus de stabilitate puteti agata o greutate suplimentara de carligul coloanei centrale.

Specificatii:

  • Model: Q555
  • Material: aliaj de aluminiu
  • Tip cap: Panhead
  • Lungime pliat: 45 cm
  • Inaltime maxima trepied: 160 cm
  • Coloane: 4 sectiuni
  • Capacitate de incarcare: 8 kg
  • Greutate produs: 1,32 kg

Acest trepied nu contine adaptor pentru telefon. Daca doriti, se poate sa achizitionati separat un adaptor compatibil: Holder telefon pentru trepied.

Model:  Q555
Material:  aliaj de aluminiu
Tip cap:  Panhead
Lungime pliat:  45 cm
Inaltime maxima trepied:  160 cm
Coloane:  4 sectiuni
Capacitate de incarcare:  8 kg
Greutate produs:  1,32 kg

Comentarii

5

Stuparu Otilia

Produsul a ajuns ambalat foarte bine, compact, cu protectie pentru capatul rotativ.

Este compact atunci când e în husa.

Nu e un trepied usor ca si greutate dar e stabil, as putea spune extrem de stabil, cu sistem de detașare rapidă a aparatului. Nu mai stiu daca specifica in descriere dar are niste clame care te ajuta in reglarea picioarelor, uniform. Foarte intuitive toate sistemele de reglare. Are cateva piese din plastic, dar e un plastic foarte calitativ. Picioarele au un fel de silicon jos, antiderapant, nu cred ca e cauciuc.

Sunt foarte multumita de el, raport calitate pret excelent.

5

Ovidiu Oprea

Recomand👍🏽

5

Florin

Stabil. Ergonomic. Recomand

Produse similare