Eşti aici
×

Telecomanda pentru camerele DSLR Nikon seriile F / D

74.99RON
5

(1 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Aceasta telecomanda declansatoare pentru camerele foto DSLR are rolul de a preveni vibratiile aparute in timpul apasarii butonului declansator de pe camera, vibratii care pot strica foarte usor imaginile de tip macro sau cele in care se folosesc expuneri lungi.

Telecomanda va permite si sa blocati butonul pentru momentele in care aveti expuneri foarte lungi sau declansari continue.

Un avantaj al acestui dispozitiv este ca nu are nevoie de baterii pentru a functiona, trebuie doar sa conectati cablul la camera dvs foto.

De asemenea, camera dispune de un LED inteligent, care este de culoare verde atunci cand camera face focusul si se face rosu atunci cand camera realizeaza efectiv fotografia.

Butonul declansator de pe telecomanda functioneaza la fel ca cel de pe camera DSLR, astfel la apasarea pana la jumatate a butonului camera va focaliza, iar apasarea completa va declansa obturatorul pentru a face fotografia.

Compatibilitate: Nikon D3 / D3S / D3X / D700 / D300 / D300S / D2H / D2H / D200 / D1H / D1X 

Telecomanda pentru camerele DSLR Nikon seriile F / D

Greutate: 60 grame
Lungime cablu: 90 cm
Compatibilitate: Nikon D3 / D3S / D3X / D700 / D300 / D300S / D2H / D2H / D200 / D1H / D1X 

Comentarii

5

Trasca Mihai
Functioneaza perfect

Produse similare