Eşti aici
×

Slider in patru directii pentru fotografie Macro

114.99RON129.99 RON
0

Cod:
XT-360
Brand: 
Shoot
Compatibilitate: 
Universal
24 - 48h
12 luni
Slider in patru directii pentru fotografie Macro (Negru)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Specificatii – acest gadget are un surub standard de ¼ inch care se potriveste cu majoritatea camerelor DSLR de la Nikon, Canon, Sony sau Pentax, cu tuburile de prelungire pentru mcaro sau cu lentilele speciale. Greutatea maxima suportata de acest gadget este de 2.5 kg.

Patru directii – suportul poate fi reglat in patru directii cu ajutorul celor doua sine de 6”: inainte, inapoi, stanga si dreapta (nu uitati sa strangeti rotitele dupa ce ajustati camera in pozitia dorita).

Calitate – materialele din care este construit acest device sunt de cea mai buna calitate, asigurandu-va astfel ca aparatul DSLR este in deplina siguranta.

Reglaje fine pentru focalizare – sinele de focalizare sunt accesorii DSLR esentiale pentru fotografia macro, care necesita modificari precise ale distantei si o mana stabila, precum si o pozitionare stricta a camerei.

Slider in patru directii pentru fotografie Macro

Slider in patru directii pentru fotografie Macro

Produse similare