Eşti aici
×

Inele extensie macro pentru Nikon

249.99RON
4

(4 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Inelele macro sunt un accesoriu special proiectat pentru a permite obiectivelor aparatelor DSLR care nu sunt dedicate fotografiei macro, sa focalizeze mai aproape decat permite distanta lor minima de focalizare cu care au fost construite.

Aceste inele de extensie macro sunt foarte folositoare pentru pasionatii de acest gen de fotografie, dar care nu doresc sa investeasca mii de lei intr-un obiectiv dedicat. Practic, aceste inele transforma orice obiectiv ati detine dvs, intr-un obiectiv capabil sa fotografieze macro, totul pentru un cost sensibil mai mic, insa mentinand aceeasi calitate optica pe care o are obiectivul dvs.

Setul oferit de noi pentru aparatele Nikon este format din trei astfel de inele macro DSLR, de lungimi diferite ce au 12 mm, 20 mm sau 36 mm. Inele pot fi folosit independent sau combinate. Ce este important de retinut este ca o distanta mai mare formata de tuburi va ajuta obiectivul sa focalizeze mai de aproape.

Inele extensie macro pentru Nikon

Inele extensie macro pentru Nikon

Comentarii

5

luana
Raport calitate-pret foarte bun. Isi face treaba foarte bine
5

Andrei Rosu
Produsul este foarte bun. Folosit impreuna cu D7100 si Nikon 50mm f1.8G si functioneaza inclusiv focusul automat
5

Ilie Tudor
Produsul functioneaza corect. Testat pe un 50 1.8 D si 35 1.8G o singura dificultate am intampinat. Pe obiectivul de 50mm inelele intra destul de greu. Dar o data intrate functioneaza corect.
4

Alexandru Anghel
Totul functioneaza ok. Plasticul e destul de calitativ, focusul automat funtioneaza perfect, la pretul asta e o achizitie decenta daca te pasioneaza macro fotografia.

Produse similare