Eşti aici
×

Antifurt pliabil pentru biciclete sau trotinete electrice, 85 cm

119.99RON199.99 RON
0

Cod:
RYD-LOCK
Brand: 
West Biking
24 - 48h
24 luni
Antifurt pliabil pentru biciclete sau trotinete electrice, 85 cm
Stoc limitat

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Rezistent si durabil - construit din aliaj de zinc de calitate si ABS, este un antifurt robust si durabil, cu functii anti-furt, anti-rupere si anti-taiere.

Rezistenta la furt si impermeabil - suprafata miezului de blocare este complet pulverizata cu lac de cauciuc, iar bara de protectie anti-impact reduce zgomotul in timpul transportului, prevenind efectiv deteriorarea cadrului bicicletei si poate fi blocata direct pe cadrul de blocare.

Cheie din otel inoxidabil - veti primi trei chei din otel inoxidabil de inalta calitate. De asemenea, exista serii pentru chei, iar daca veti le veti pierde veti putea face altele la fel.

Usor de transportat, compact si fiabil - incuietoarea pliabila se potriveste majoritatii bicicletelor sau trotinetelor electrice. Avand o greutate de numai 575 grame este si foarte usor de transportat, avand nituri speciale care faciliteaza plierea.

Suportul este testat riguros contra: anti-taiere, anti-gaurire, anti-spargere.

Produse similare