Eşti aici
×

Telecomanda universala SMART wireless pentru dispozitive IR, compatibil Tuya / Smart Life

79.99RON119.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

V-ati saturat de multimea de telecomenzi pe care le aveti in casa? Uitati mereu unde le puneti sau ramaneti fara baterie la ele fix atunci cand aveti nevoie sa le folositi?

Atunci acest gadget este perfect pentru voi. Va ajuta sa controlati toate dispozitivele din casa ce functioneaza cu IR (infrarosu) direct din telefon, cu o singura aplicatie.

Telecomanda universala SMART wireless pentru dispozitive IR, compatibil Tuya / Smart Life

Veti putea sa integrati toate dispozitivele IR cum ar fi televizorul, aparatul de aer conditionat, boxe, becuri (daca functioneaza cu telecomanda) in acest dispozitiv universal pe care apoi le veti controla cu telefonul mobil. De exemplu, puteti porni aparatul de aer conditionat inainte de a ajunge acasa, pentru a gasi o temperatura placuta cand ajungeti acasa.

De asemenea, puteti programa cand sa porneasca / opreasca fiecare dispozitiv in parte, lucru care va poate ajuta sa economisiti energie electrica. Un alt avantaj este ca puteti partaja accesul la acest dispozitiv cu oricine doriti, astfel incat sa aiba acelasi control asupra dispozitivelor IR din casa sau de la birou.

 

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

 

Voltaj: 5V
Directie IR: multiple
WiFi: 802.11b/g/n (2.4GHz)
Sistem operare: minim iOS 9.0 / Android 4.0
Acoperire: 360 grade
Distanta IR: <8 metri
Frecventa IR: 38kHz
Functionare umiditate: <85%
Temperatura de lucru: 0-50 grade Celsius
Dimensiuni: 70 x 70 x 20 mm

Produse similare