Eşti aici
×

Sonerie wireless video inteligenta WiFi, compatibila Tuya, Smart Life, Google Assistant si Alexa

319.99RON399.99 RON
0

Brand: 
Widjit
Cod:
SDB-HH-M1
Compatibilitate: 
Tuya / Smartlife / Alexa / Google Assistant
24 - 48h
12luni
Sonerie wireless video inteligenta WiFi, compatibila Tuya, Smart Life, Google Assistant si Alexa
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Aceasta sonerie inteligenta cu videointerfon este o solutie excelenta pentru monitorizarea vizitatorilor. Pentru ca soneria se conecteaza la Internet, chiar daca nu sunteti acasa puteti vedea si puteti comunica cu persoanele care suna la usa dumneavoastra.

Soneria dispune de o camera integrata de 2 MP cu o rezolutie video 1920x1080 ce va permite sa preluati apeluri video sau audio de cea mai buna calitate.

De asemenea, aceasta sonerie inteligenta poate inregistra conversatiile pe un card TF de maxim 32 GB. Iar daca sunteti conectati la Internet, puteti vedea cine este la usa din orice colt al lumii.

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

Temperatura de functionare: de la -10 pana la +45 grade Celsius.

Soneria inteligenta functioneaza cu doua baterii de 3400 mAh fiecare, ce o face sa reziste aproximativ 6-8 luni de zile, in conditii optime de temeperatura (15 - 25 grade C).

Unghiul de cuprindere al camerei este de 166 de grade, veti putea vedea astfel tot ce se afla in fata usii unde este montata soneria.

Priza programabila inteligenta WiFi SMART compatibila cu Alexa si Google Assistant - by Widjit

Microfonul este bidirectional, asadar veti putea sa discutati cu cei aflati in fata usii.

Senzorul de miscare este unul de buna calitate si va poate anunta printr-o notificare pe telefon atunci cand detecteaza miscare in fata usii. Asadar, veti putea vedea cu usurinta daca sunt persoane care se plimba in jurul usii.

Cele sase leduri cu infrarosu sunt foarte utile atunci cand este intuneric, trebuie doar sa activati functia NightVision din aplicatia de smartphone si veti vedea imagini clare pana la o distanta de maxim 5 metri.

De asemenea, aceasta sonerie inteligenta vine optional si cu un receptor ce se alimenteaza direct la priza de 220V. Acesta trebuie comandat separat.

Dimensiunile acestei sonerii video smart sunt: 14.4 x 7.5 x 3.3 cm.

Rezolutie: 1920 * 1080, 2 MP
Unghi cuprindere: 166 grade
Infrarosu: Da
WiFi: 802.11 b/g/n
Microfon: pe doua directii cu functie de anulare a zgomotului
Night vision: Da
Card TF: pana la 32 GB
Detectie miscare: Da
Baterie: 2 x 3400 mAh

Produse similare