Eşti aici
×

Senzor de temperatura si umiditate WiFi, compatibil Tuya, Alexa si Google Assistant

92.99RON104.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest senzor ce afiseaza temperatura si umiditatea poate fi conectat cu alte dispozitive inteligente din casa pentru a imbunatati incalzirea si racirea interioara si pentru a va face casa mai confortabila.

Dispozitivul are integrat un senzor digital de inalta precizie care poate afisa rapid si precis modificarile de temperatura si umiditate.

Ecranul LCD afiseaza dinamic valorile in timp real, transmite starea mediului din casa, este conectat cu plaforma cloud, iar aplicatia mobila poate sa va arate istoricul cu datele temperaturii si umiditatii.

Temperatura si umiditatea se actualizeaza in aplicatie la fiecare 15 minute.  Aceasta functie mareste durata de viata a bateriilor.

Puteti vizualiza manualul de utilizare de aici.

Important:

  1. Cand mediul in care functioneaza senzorul este schimbat rapid, de exemplu daca il mutati de la interior la exterior, atunci acesta va avea nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a detecta noul mediu si a afisa noile informatii in mod corect.
  2. Daca dispozitivul este tinut in mana, temperatura corpului uman va afecta modul de functionare.
  3. Asigurati-va ca gaura pentru aer nu este blocata / acoperita.

Specificatii:

  • Temperatura functionare: -10~+55℃ 0~100%RH
  • WiFi: 2.4G
  • Alimentare: DC 4.5V (trei baterii AA)
  • Material: ABS/PC
  • Dimensiuni: 6.3 x 6.3 cm

Produse similare