Eşti aici
×

Senzor de temperatura si umiditate cu functie de telecomanda pentru dispozitive IR, compatibil Tuya / SmartLife

73.99RON119.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Aceasta telecomanda inteligenta accepta doar telecomanda cu infrarosu si nu accepta telecomanda Bluetooth sau RF sau 2.4G.

Produsul nu are baterie incorporata si necesita alimentare constanta prin USB.

Are nevoie de o retea WiFi de 2,4 GHz care sa fie intotdeauna conectata atunci cand functioneaza. Activati WiFi de 2,4 GHz si ramaneti online.

Aplicatia originala este Smart Life sau Tuya Smart, iar cele terta parte (Amazon Alexa, Google Assistant) nu sunt obligatorii.

Telecomanda poate fi controlata prin voce cu ajutorul difuzorului inteligent al Amazon Alexa sau Google Assistant, dar panoul de control pentru invatarea DIY nu le accepta.

Nu poate inversa sincronizarea semnalului telecomenzii originale a aparatelor de uz casnic.

Datele de temperatura si umiditate nu pot fi afisate pe o terta parte Amazon Alexa / Google Assistant, nu pot fi interogate prin voce si nu pot stabili un proces automat pe aplicatia terta parte.

Va rugam sa retineti ca toti senzorii de temperatura si umiditate vor avea anumite erori. Eroarea acestui senzor este de ± 1 ℃ iar eroarea de umiditate este de ± 5% RH.

Granularitatea minima a datelor istorice (diagrama zilnica) este de 1 ora, iar granularitatea minima a datelor exportate este, de asemenea, de 1 ora.

Caracteristicile produsului:

Cu aceasta telecomanda universala IR, puteti utiliza telefonul inteligent pentru a controla aparate electrocasnice, cum ar fi STB (Set-Top-Box), TV Box, TV, aer conditionat, ventilator, DVD etc. Compatibil cu majoritatea marcilor, pentru detalii, va rugam sa consultati lista de marci acceptate din aplicatie. In plus, are FUNCTIE DE INVATARE, va permite sa copiati functia cheie a telecomenzii originale in aplicatie.

Nota: Nu este compatibil cu aparatele electrocasnice care utilizeaza telecomanda RF sau BLUETOOTH.

1. Baza de date masiva de coduri IR

Suporta peste 5000 de marci, peste 50000 de coduri IR pe cloud, biblioteca de dispozitive acceptate este actualizata in mod constant de catre cloud.

2. Senzor de temperatura si umiditate incorporat si ecran de afisare incorporat

Cu ajutorul senzorului incorporat, poti cunoaste oricand temperatura si umiditatea din incapere. Si in functie de valorile lor, faceti automatizarea ulterioara. De exemplu, porniti aparatul de aer conditionat cand temperatura este mai mare de 26 ℃ si porniti umidificatorul cand umiditatea este mai mica de 50%.

3. Telecomanda aplicatiei

Controlati-va de la distanta aparatele electrocasnice folosind aplicatia „Smart Life” pe telefonul inteligent, oriunde, oricand. De exemplu: porniti A/C acasa in avans, bucurandu-va de o temperatura confortabila odata ce ajungeti acasa.

4. Usor de instalat si adaugat in aplicatie

Odata ce conectati linia de cablu la dispozitiv, dispozitivul intra in modul de configurare, apoi utilizati configuratia Bluetooth in APP. Intregul proces dureaza doar cateva minute.

5. Control vocal

Prin conectarea difuzoarelor inteligente, cum ar fi Amazon Alexa, Google Home, puteti controla aparatele electrocasnice prin voce. De exemplu: Alexa, porneste televizorul; OK Google, seteaza temperatura aerului conditionat la 25 de grade.

6. Scenariu si automatizare in aplicatie

Un scenariu consta din 1 sau mai multe actiuni. Prin crearea unui „Scenariu”, puteti controla mai multe dispozitive cu o singura atingere; Prin adaugarea unei „Automatizari” si interfunctionarea cu alte dispozitive inteligente de acasa, telecomanda Wi-Fi poate executa actiuni automat in functie de conditii, cum ar fi starea dispozitivului, vremea si ora.

7. Temporizator si declansare automata

In functie de obiceiurile dvs. de viata, setati intrerupatoare de timp pentru aparatele dvs. de acasa, cum ar fi pornirea/oprirea aparatului de aer conditionat la intervale regulate.

8. DIY

Personalizarea butoanelor din aplicatia Tuya Smart daca marca dvs. de electrocasnice nu este in lista sau nu este acceptata.

9. Control de la terti

Functioneaza cu Amazon Alexa, Google Assistant, etc.

Parametrii produsului:

 • Intrare: DC 5V/1A
 • Frecventa infrarosu: 38KHz
 • Distanta telecomenzii IR: 10m
 • Conexiune: Wi-Fi 2.4GHz
 • Aplicatie originala: Smart Life / Tuya
 • Interval de masurare a temperaturii: 0℃-80℃
 • Precizia temperaturii: ± 1℃
 • Interval de masurare a umiditatii: 0%RH-99%RH
 • Precizia umiditatii: ±5%RH
 • Material: ABS
 • Dimensiune: 45mm x 47mm
 • Dimensiunea ecranului: 40mm x 40mm

Intrare: DC 5V/1A
Frecventa infrarosu: 38KHz
Distanta telecomenzii IR: 10m
Conexiune: Wi-Fi 2.4GHz
Aplicatie originala: Smart Life / Tuya
Interval de masurare a temperaturii: 0℃-80℃
Precizia temperaturii: ± 1℃
Interval de masurare a umiditatii: 0%RH - 99%RH
Precizia umiditatii: ±5%RH
Material: ABS
Dimensiune: 45mm x 47mm
Dimensiunea ecranului: 40mm x 40mm

Produse similare