Eşti aici
×

Rama priza cu 3 sloturi compatibila cu priza de perete modulara

29.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Optimizeaza utilitatea prizelor tale cu o rama cu 3 sloturi, compatibila cu Priza de perete modulara Smart WiFi. Aceasta rama este solutia perfecta pentru a transforma priza ta de perete intr-o unitate mai functionala si adaptabila nevoilor tale.

Rama cu 3 sloturi este conceputa pentru a adauga versatilitate prizei tale de perete. Daca ai nevoie de mai multe optiuni de alimentare, aceasta rama iti permite sa conectezi doua dispozitive in acelasi timp, fara a ocupa mai mult spatiu. 

Rama este proiectata pentru a se potrivi perfect cu prizele de perete modulare, permitandu-ti sa creezi o solutie personalizata pentru necesitatile tale.

Instalarea acestei rame este usoara si rapida, nu aveti nevoie de experienta sau scule foarte complexe.

Fabricata din materiale de calitate superioara, aceasta rama iti asigura o utilizare indelungata si fiabilitate pe termen lung.

Cu un design simplu si elegant, rama se integreaza armonios in designul prizei tale existente.

Daca doresti saoptimizezi functionalitatea prizei tale de perete modulara si sa adaugi mai multa flexibilitate in utilizarea dispozitivelor tale, rama cu 3 sloturi este alegerea ideala.

Produse similare