Eşti aici
×

Priza inteligenta Smart WiFi cu panou din sticla, 3000W, compatibila Tuya

119.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Senzatie foarte placuta la atingere datorita panoului de sticla - noul panou complet din sticla asigura o experienta de utilizare speciala si unica in comparatie cu alte prize de perete. Iar alaturi de efectul vizual al sticlei, casa dumneavoastra va fi foarte moderna.

Priza de perete inteligenta WiFi cu monitorizare a energiei electrice - compatibila cu aplicatia Tuya / SmartLife va permite sa controlati dispozitivele conectate direct de pe telefon. De asemenea, puteti afisa in timp real puterea, curentul, tensiunea si consumul total lunar. Cel mai important este faptul ca puteti verifica dispozitivele atunci cand nu sunteti acasa.

Puteti opri/porni priza din aplicatie - pe langa avantajele oferite de acest lucru, aveti posibilitatea sa blocati priza pentru copii.

Program flexibil - setati programul dispozitivelor conectate din aplicatia SmartLife. De asemenea, puteti folosi si o optiune de numaratoare inversa pentru un control mai flexibil. Daca doriti, aveti posibilitatea de a partaja aceasta priza si cu alti membrii ai familiei.

Control vocal - priza este compatibila cu Alexa si Google Home pentru un control vocal facil.

Specificatii:

  • Voltaj: 95~245V AC, 50/60Hz
  • Protocol wireless: WiFi 802.11 b/g/n 2.4GHz
  • Curent maxim: 16A
  • Putere maxima de incarcare: 3000W
  • Dimensiuni: 86 x 86 x 43 mm

Voltaj:  95~245V AC, 50/60Hz
Protocol wireless: WiFi 802.11 b/g/n 2.4GHz
Curent maxim:  16A
Putere maxima de incarcare:  3000W
Dimensiuni: 86 x 86 x 43 mm

Produse similare