Eşti aici
×

Priza inteligenta programabila WiFi cu monitorizare consum energie, 16A, compatibila cu Tuya / SmartLife, Alexa si Google Assistant

64.99RON119.99 RON
5

(1 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Stiai ca poti transforma aproape orice fel de echipament electronic intr-un dispozitiv inteligent? Poti face foarte usor acest lucru prin conectarea oricarui dispozitiv la o priza inteligenta si automat il vei putea programa cand sa porneasca, cand sa se opreasca si multe altele asemenea.

De asemenea, dupa ultimul update al aplicatiei, puteti de acum sa monitorizati si consumul de energie al dispozitivelor ce functioneaza prin intermediul acestei prize.

Priza programabila inteligenta WiFi SMART compatibila cu Alexa si Google Assistant - by Widjit

Un dispozitiv electronic lasat in regim de asteptare poate consuma energie, cu o priza inteligenta puteti sa il opriti de tot.

De asemenea, aceasta priza va ajuta sa monitorizati consumul de energie electrica si va ofera protectie cand apar suprasarcini in reteaua de electricitate.

Aceasta priza smart este compatibila cu SmartLife App / Tuya si are o intensitate a curentului electric de 16 Amperi.

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

 

Caracteristici:

  • este compatibila cu Smart Life App / Tuya
  • poate fi programata sa functioneze la anumite ore
  • poate fi controlata prin comenzi vocale
  • este compatibila cu Alexa / Google Assistant
  • usor de configurat, intuitiv si usor de utilizat
  • functioneaza cu o retea WiFi
  • LED RGB

CONTROL VOCAL SAU PRIN APLICATIE
* priza inteligenta functioneaza cu Amazon Alexa si Google Assistant, fara a avea nevoie de un hub. Il puteti controla de la distanta sau prin comenzi vocale.

* aplicatie gratuita disponibila pentru Android si iOS.

PROGRAMARE
Puteti programa orele cand sa porneasca si sa se opreasca luminile sau diferite electronice alimentate la aceasta priza. Utilizand aplicatia gratuita, puteti programa o veioza sa se aprinda la apusul soarelui sau sa porniti un aparat de aer conditionat inainte sa ajungeti acasa.

OPERARE USOARA
Aceasta priza inteligenta plug and play smart este compatibila cu orice fel de echipament electric. Functioneaza cu orice fel de router WiFi fara a avea nevoie de un hub separat. Dispozitivul poate fi folosit pentru ventilatoare, aer conditionat, telefon mobil, lumini, espressoare, etc.

Voltaj: AC 100~240V
Putere: Maxim 16A
Material: ABS+Plastic+Cupru
Frecventa WiFi: 2.4 GHz
Temperatura functionare: - 10 -> +60 grade Celsius
Dimensiuni: 50 x 30 mm

Comentarii

5

SILAGHI ALEXANDRU
Un produs excelent! Am achizitionat mai multe produse din gama "smart home", sunt extrem de multumit. Produse & suport de calitate! Livrarea in plina sesiune "Black Friday"- a 2-a zi!

Produse similare