Eşti aici
×

Intrerupator touch inteligent WiFi, fara Null, din sticla securizata, Tuya, 10A, 600W

99.99RON159.99 RON
4

(4 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Intrerupatoarele inteligente sunt o solutie foarte eleganta pentru orice casa si pentru oricine isi doreste sa inceapa sa isi transforme locuinta intr-una smart.

Principalul avantaj al acestui intrerupator este faptul ca va permite sa porniti / opriti lumina de oriunde, singura conditie este sa aveti acces la Internet.

Acest intrerupator dispune de doua butoane.

Acest intrerupator NU are nevoie de "NULL" pentru a functiona.

Intrerupator wireless inteligent WiFi, din sticla securizata, Tuya, 10A, 2000W

De asemenea, puteti programa lumina sa porneasca sau sa se opreasca la anumite ore.

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

 

Intrerupatorul este realizat din sticla securizata, are doua butoane, tactile, si poate fi actionat si daca aveti apa pe maini. Ca si principiu de functionare este la fel ca un intrerupator clasic.

Intrerupatorul este compatibil cu aplicatiile inteligente Tuya si Smart Life, dar poate fi controlat si prin intermediul comenzilor vocale oferite prin Google Assistant sau Amazon Alexa.

 

Dimensiuni: 86 x 86 x 32.5 mm
Materiale: PC V0 rezistent la foc si sticla securizata
Alimentare: 100-250V 50/60Hz
Curent maxim: 10A / banda
Putere maxima: 600W
Wireless: 802.11 b/g/n
Securitate: WPA-PSK/WPA2-PSK

Comentarii

5

Popa Horatius Grigore

Merge foarte bine am reusit sa il conectez foarte usor si rapid la Smart life.

Ca instalare se monteaza pe support metalic folosind suruburile incluse (daca aveti intrerupator vechi, va fi avea nevoie sa il prindeti cu dibluri). Condensatorul trebuie neaparat legat in paralel in lustra, la becul ce se va aprinde prin L1(conform schemei). Becurile LED imi tot palpaiau pana sa leg condensatorul si am inteles ca risca sa se strice si intrerupatorul daca nu e legat si condensatorul. Gasiti destule video-uri de instalare pe net.

Am reusit sa il folosesc si cu SmartThings importand contul de tuya SmartLife precum si prin Google Assistant.

5

Florian Ilie

Funcționează perfect și se instalează foarte usor

5

Adi

Fuctioneaza prrfect. Foarte usor de instalat. Cand am pornit aplicatia l-a gasit si instalat imediat. Deasemenea s-a adaugat automat si in google home si functioneaza la comebziile vocale. Nu a fost nevoie sa montez si condensatorul.

4

Pana Alex-Florin

Functioneaza cum trebuie cu aplicatia Tuya.Eu l-am integrat cu SmartThings, trebuie sa faci un work-around ca sa fie vazut dehub-ul Samsung si apoi sa apara in aplicatia ST (asta pentru cine il cumpara pentru a-l folosi in alta configratie inafara aplicatiei Tuya).Dau 4 stele deoarece dupa ce m-am chinuit sa il instalez intr-o doza clasica (stiam deja asta, nu asta e problema) intrerupatorul avand o defectiune, aprindea singur una dintre faze... Astfel ma trezeam cu lumina aprinsa pe hol in toiul noptii...Am desfacut intrerupatorul in bucati (in timp ce era pe perete, intrucat l-am montat in doza clasica in asa fel incat nu mai poate fi scos decat daca il rup: P), si l-am montat apoi la loc, si problema a disparut (probabil era vorba de un contact imperfect care s-a rezolvat cand am desfacut placile de pe intrerupator).

Produse similare