Eşti aici
×

Intrerupator Smart WiFi cu dimmer integrat, compatibil Tuya

109.99RON149.99 RON
4

(4 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Intrerupator inteligent cu ajustare intensitate a luminii cu un circuit. Este proiectat pentru a functionar cu un singur buton. Printr-o simpla atingere aprindeti/stingeti lumina iar daca tineti apasat mai mult timp va scadea intensitatea luminii.

Intrerupatorul este compatibil cu aplicatia Tuya/SmartLife daca este conectat cu un gateway ZigBee. Pentru un confort maxim, indiferent daca aveti unul, doua sau trei circuite, produsul va functiona fara niciun fel de interferente.

Dispozitivul este compatibil cu Alexa si Google Home si astfel le puteti controla prin comenzi vocale. Puteti regla intensitatea luminii intre 0% - 100% sau puteti utiliza aplicatiile Tuya/SmartLife pentru a controla luminile din orice loc ati fi, nu trebuie sa fiti acasa.

Prin intermediul aplicatiilor amintite, puteti partaja acest dispozitiv si cu alti membrii ai familiei.

Pentru ca dimarea sa functioneze corect trebuie indeplinite simultan urmatoarele conditii:

1. Cablul Null este necesar pentru a functiona corect. De asemenea, produsul suporta numai retele 2.4GHz.

2. Becurile trebuie sa fie dimabile.

3. Becurile trebuie sa functioneze pe 220-230V (daca becurile folosesc transformator si merg pe 12V sau 24V nu o sa functioneze dimarea).

Specificatii:

  • Tensiune de lucru: 90-250V AC 50/60Hz
  • Sarcina maxima: K1 <200W
  • Protocol: ZigBee
  • Frecventa de lucru: 2.4GHz
  • Distanta wireless (in aer liber): 20-30M
  • Amperaj: 3A

Dimensiuni: 86 x 86 mm
Tensiune de lucru:  90-250V AC 50/60Hz
Sarcina maxima:  K1<200W
Protocol:  ZigBee
Frecventa de lucru:  2.4GHz
Distanta wireless (in aer liber):  20-30M

Comentarii

5

Victor

Functioneaza sa reglez intensitatea luminii direct din aplicatia Smart Life. Nu a fost nevoie de niciun Gateway Zigbee, cu toate ca in descriere scrie ca ai nevoie. Il folosesc la o ghirlanda ce o am pe terasa.

5

Dorian

Imi place, functioneaza exact cum este prezentarea. Cel mai comod este din telefon din aplicatie. Se poate monta numai daca locul de lampa din tavan are 3 fire sa poti intoarce un nul in intrerupator.

5

Florinviper

Este foarte buna. La montat totuși iți trebuie cunoștințe puțin peste nivelul normal. Sau un electrician. Are și metering daca asta cautați.

4

george58

Fuctional e ok. Prinderea nu are ghearele de fixare clasice in doza. A trebuit sa mai achizitionez o componenta pe care ma asteptam sa o gasesc in kit ul de instalare (pe langa cele doua suruburi)

Produse similare