Eşti aici
×

Detector scurgeri de apa WiFi, compatibil Tuya, Smartlife

69.99RON149.99 RON
5

(5 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Nu putem sa spunem ca scurgerile de apa sunt foarte periculoase si se pot intampla dezastre, insa cu siguranta pot sa va distruga multe in casa si sa va oblige sa cheltuiti o multime de bani ulterior.

Este de ajuns sa aveti o teava sparta, o scurgere sau o chiuveta infundata pentru a fi inundati, atat voi cat si vecinii.

Acest detector inteligent iti ofera posibilitatea sa monitorizezi eventualele scurgeri de apa ce pot aparea in casa. Odata ce este detectata apa, dispozitivul trimite o notificare pe telefon si incepe sa aprinda LED-ul de alarma de pe detector.

Puteti vizualiza manualul de utilizare de aici.

 

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

 

Proprietati detector de apa:

  • Consum redus de energie
  • Functioneaza cu doua baterii tip AAA
  • Alarma pentru baterii consumate
  • Standard WiFi: IEEE802.11b/g/n

Comentarii

5

Andru

Dupa o inundatie(un racord de apa calda care a pleznit) am facut investitia intr-o electrovalva Tuya si 8 senzori de inundatie. Am reusit (fara mari dificultati) sa configurez 7 din ei. Al 8-lea a refuzat sa se conecteze la Wi-Fi asa ca l-am dat retur si o sa comand altul.

Un lucru neplacut la Tuya si Smartlife, nu merge functia de grup in care ii adaugi pe toti si configurezi o singura regula la toti. Asa, trebuie sa stai la fiecare in parte sa faci regula.

Cum a mai zis cineva, el este conectat la Wi-Fi(pun mana pe contacte si ma anunta in max 5 secunde si actioneaza si valva) dar daca vrei sa il testezi zice ca nu e

5

Flaviualin21

L-am montat in bucatarie in conexiune cu o electrovalva cu app Tuya și funcționează super Ok, senzor bun la 2 sec când îl bagi in apa declanșează și trimite alarma pe tel și in 3-4 secunde Închide și electrovalva robinetul, recomand!!!

5

Matei Daniel

Am montat unu in baie si unu in bucatarie.... Distanta de router 4 metri si functioneaza bine. Cand dai verificare retea din aplicatie arata lipsa semnal dar senzorul te avertizeaza pe telefon daca sesizeaza apa

5

mandeamarcu

Reactioneaza si daca speli pe jos si il atingi cu mopul, lungime cablu cam 0,7 m

5

Juhasz1983

Util, usor de instalat si conectat. Asigură siguranța de a afla in scurt timp spargerile de conducte, evitand daunele mari.

Produse similare