Eşti aici
×

Camera auto de bord EUKI X10 1080P Mini WiFi, Super Night Vision, 170°, aplicatie dedicata, G-sensor si monitorizare parcare

219.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Camera de bord EUKI X10 1080P incorporeaza lentile cu unghi larg de vizualizare de 170° pentru a acoperi partea frontala, ajutandu-va sa cititi detalii cheie precum semnele rutiere, placutele de inmatriculare ale vehicululelor si sa reduceti zonele oarbe. Camera auto este echipata cu o lentila optica cu 6 straturi cu deschidere mare F2.0 si tehnologie WDR, care poate creste automat expunerea in situatii intunecate pentru a obtine imagini clare. Cu o inregistrare audio excelenta, oferiti dovezi mai puternice in cazul in care are loc un accident.

Wi-Fi-ul incorporat super-rapid permite transferul rapid al videoclipului de la camera de bord a masinii pe telefon. Utilizati aplicatia JarvisCam pentru a vizualiza, reda si gestiona camerele de bord de pe dispozitivele dvs. IOS sau Android. In plus, puteti descarca si edita videoclipuri in aplicatie si puteti partaja videoclipuri cu compania de asigurari, familia, prietenii sau pe retelele sociale. Nota: Distanta efectiva a retelei Wi-Fi este de 3-5 m, iar conexiunea de la distanta nu este acceptata. 

Cand senzorul G detecteaza o coliziune brusca, blocheaza si salveaza videoclipul. Monitorizarea parcarii 24 de ore permite camerei de bord sa inregistreze continuu timp de 24 de ore cu functia Timelapse in modul de parcare. Videoclipul nou inregistrat pe camera masinii va suprascrie automat cel mai vechi videoclip deblocat pentru a se asigura ca ramane suficient spatiu pe cardul de memorie pentru a salva cele mai recente videoclipuri inregistrate si de urgenta. (Videoclipul blocat nu va fi inlocuit)

Mini camera de bord adopta un design subtire si compact, care nu va va afecta prin parbriz. Montati cu usurinta camera de bord WiFi pe parbrizul masinii dvs. cu banda adeziva 3M Super inclusa, design magnetic si film electrostatic.

Camera accepta carduri microSD cu o capacitate maxima de 128 GB.

Compact si portabil
In ciuda dimensiunilor sale mici, aceasta camera de bord ofera inregistrare video de inalta calitate cu rezolutie FullHD 1080P. Designul compact il face usor de instalat in orice vehicul, iar portabilitatea acestuia permite transferul usor de la o masina la alta.

WDR
Cu WDR, camera de bord foloseste algoritmi avansati de procesare a imaginii pentru a echilibra expunerea si pentru a produce imagini video clare si detaliate chiar si in conditii dificile de iluminare.

Protectie 24 de ore
Prin utilizarea unei conexiuni prin cablu, functia de monitorizare parcare asigura alimentarea continua a camerei. Acest lucru ofera un strat suplimentar de protectie pentru masina dvs., captand orice incidente sau daune care pot aparea in timp ce este parcata.

Rezolutie: FullHD 1080P
Ecran: Nu
G senzor: Da
Monitorizare parcare: Da
Night Vision: Da
Unghi: 170o
Card SD: Maxim 128 GB, Nu este inclus
USB: Type-C
Apertura: 2.0
WDR: Da
Dimensiuni: 34 x 78 mm
Videos: 

Produse similare