Eşti aici
×

Incarcator auto StrikeDrive 15W USB-C

49.99RON129.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

15W incarcare rapida USB-C
Acest incarcator de masina USB-C este cel mai convenabil incarcator USB-C disponibil. Oferind o putere enorma de 15W, acest incarcator va ofera cea mai rapida viteza de incarcare posibila, chiar si pe dispozitivele mai mari, cum ar fi tableta Google Pixel C. Circuitele de incarcare optimizate nu vor afecta dispozitivele mai putin puternice.
Incarcator auto StrikeDrive 15W USB-C

Incarcator auto StrikeDrive 15W USB-C
Cel mai mic si mai puternic incarcator auto
Portul USB suplimentar de 12 W va ofera cea mai rapida viteza de incarcare posibila. Cele mai recente iPad-uri au fost proiectate sa fie compatibile cu 12 W, facand din StrikeDrive™ incarcatorul ideal pentru aceste dispozitive. Circuitele special optimizate nu vor afecta dispozitivele ce necesita o putere mai mica de incarcare – dispozitivele iPhone si iPad se vor incarca la cele mai rapide viteze posibile.

Conector reversibil
Acest cablu USB-C permite utilizatorilor sa incarcare si sa sincronizeze cu usurinta toate dispozitivele USB-C, cum ar fi smartphone-urilor, hard disk-urile si laptopurile prin introducerea conectorului. Noul conector simetric va elimina problema gasirii partii corecte atunci cand nu este lumina suficienta sau nu aveti posibilitatea sa va uitati sa vedeti partea corecta.
Incarcator auto StrikeDrive 15W USB-C

Produse similare