Eşti aici
×

Cablu de date si incarcare strikeLINE™ Heavy Duty Lightning™ MFI

49.99RON99.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Cu acest nou cablu strikeLINE™ Heavy Duty  Lightning™ - USB poti incarca si sincroniza dispozitivele iPhone sau iPad de ultima generatie.

Noul strikeLINE™ HD a fost conceput special pentru o durabilitate mult sporita, astfel incat sa il puteti utiliza multi ani de zile. Prin urmare, pentru acest cablu beneficiati de garantie pe viata.

De asemenea, fiind un accesoriu de ultima generatie, acesta este produs sub licenta MFi.

Dimensiunea acestui cablu este de 3 metri.

Cablul este compatibil si cu MAC.

 

Optimizat pentru exterior

Acesta este noul standard in domeniul cablurilor de incarcare si sincronizare. StrikeLINE™ HD a fost construit si testat pentru a indura conditiile grele din afara locuintei sau al biroului, astfel il puteti utiliza in orice fel de conditii, oricat de extreme ar fi.

Cablu strikeLINE™ Heavy Duty  Lightning™ - USB
Cablu strikeLINE™ Heavy Duty  Lightning™ - USB

 

Flexibilitate

V-ati saturat de cablurile de incarcare si sincronizare care se rup intotdeauna la baza? Policarbonatul din care este construit il face sa aiba o baza flexibila si o durabilitate crescuta in acelasi timp.

 

Conector slim

Acest cablu este dotat cu un conector subtire, astfel incat sa il puteti conecta la telefon sau tableta chiar daca folositi huse de protectie.

Cablu strikeLINE™ Heavy Duty  Lightning™ - USB

Cablu strikeLINE™ Heavy Duty  Lightning™ - USB

Produse similare