Eşti aici
×

Suport de perete pentru trotinete electrice si incarcator Xiaomi, Ninebot

39.99RON179.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Suport de perete pentru trotinete electrice si incarcator compatibil cu Xiaomi Mi Scooter Essential, Mijia M365, Mi Scooter 1S, Mi Scooter Pro, Mi Scooter Pro 2.

Design modern: poate fi montat pe pereti, dulapuri, in garaj, balcon sau in orice alt loc doriti. Design modern si ingrijit.

Usor de instalat: in pachet gasiti suruburile necesare pentru montarea pe perete. Trebuie doar sa faceti gaurile in perete si sa puneti suruburile.

Ecologic: suportul este fabricat dintr-un polimer biodegradabil.

IMPORTANT: Atunci cand montati suportul, luati in calcul faptul ca trotineta trebuie sa se sprijine cu roata din fata pe podea, nu trebuie sa fie sustinuta doar de suport. Acesta nu are cum sa sustina greutatea trotinetei.

Disclaimer: Toate produsele printate 3D sunt realizate prin metoda extrudarii maselor plastice.

Aceasta inseamna ca plasticul este incalzit si stratificat pentru a construi produsul final. Ca urmare, piesele finale rezultate nu vor fi la fel de rezistente ca materialele plastice turnate clasic.

In plus, punctul in care plasticul devine flexibil este mai mic decat in cazul plasticului obisnuit. Nu este recomandat sa folositi piese imprimate 3D pentru a fi utilizate in spatii inchise, care sunt supuse temperaturilor ridicate, deoarece piesele se pot distorsiona. De exemplu: in interiorul unei masini fierbinti, in lumina directa a soarelui pentru perioade prelungite sau in orice alta zona unde se pot depasi 65 de grade Celsius sau mai mult. Nu suntem responsabili pentru orice daune aparute ca urmare a epxunerii la temperaturi ridicate. Oferim doar produse fabricate din materiale plastice ABS realizate la temperaturi ridicate, deoarece PLA (acidul polilactic) s-a dovedit a nu fi un material adecvat.

Produse similare