Eşti aici
×

Set placute de frana semi-metalice compatibile cu trotinetele electrice Xiaomi M365 Pro, Mi 2 Pro

24.99RON
5

(8 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Placutele de frana sunt fabricate dintr-un semimetal care ofera performante bune si rezistenta la caldura, dar si din rasina care ofera o forta buna de frecare si are rolul de protejare a discului de frana.

Franele cu placute semimetalice fac mai putin zgomot decat cele obisnuite. De asemenea, au si o perioada mai scurta de rodare, adaptandu-se rapid si foarte bine pe discul de frana.

Aceste placute sunt compatibile cu trotinetele - Xiaomi M365 Pro, Mi Pro 2, dar si cu orice alt model de trotineta electrica care foloseste placute cu aceleasi dimensiuni.

Dimensiuni:   1.85 x 2.3 cm / 0.4 x 1.7 cm
Grosime:  4 mm
Material:  semimetal, rasina
Rezistenta temperatura ridicata:  da
Compatibilitate:  Xiaomi M365 Pro, Mi 2 Pro

Comentarii

5

Visi

Livrare prompta, montare destul de simplă. Am schimbat și discul (strâmbat la o căzătură), acum pot circula în siguranță.

5

catalinionut.gherasim

Din punctul meu se vedere sunt identice cu cele originale.

5

Roby

Le-am pus pe xiaomi mi pro 2, însă deși le-am strâns la maxim, trotineta tot nu pune frână cum trebuie, iar toată de pe spate nu se oprește dacă strâng frână la maxim cum era la cele originale.

5

raicu marius

Se potrivesc bine pt. Xiaomi pro

5

Puscas Marko

Smecher, prinde bine

5

Cipi

Multumit! Se potrivesc pe Xiaomi m365 Pro!

5

Cosmin

Compatibile si perfecte pentru Mi 2 Pro

5

Birca mihai

Produs ok merita bani

Produse similare