Eşti aici
×

Casca de protectie RYDE cu LED-uri fata-spate reincarcabile

109.99RON139.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

PROTECTIE - casca noastra este fabricata din spuma EPS la interior si caracasa din PC la exterior, fiind astfel extrem de rezistenta dar si usoara. Carcasa PC de inalta densitate si spuma EPS sunt utile pentru a reduce fortele de impact si pentru ca a fost folosita o tehnologie superioara, va imbunatati cu siguranta protectia. Purtand aceasta casca va veti simti mai in siguranta si mai confortabil, capul fiind protejat in toate directiile.

USOARA - cele opt orificii de aerisire reprezinta nucleul pentru a oferi performante excelente de ventilatie. Orificiile de ventilatie ale castii conduc fluxul de aer in jurul capului pentru o disipare excelenta a caldurii. Greutatea redusa de doar 270 de grame, tampoanele interioare moi, curelele de barbie asigura o experienta mai confortabila pentru purtator.

REGLAJ DUBLU - casca de protectie RYDE este potrivita pentru adulti, barbati si femei, permite reglarea in sus si in jos si, de asemenea, strangerea in jurul capului prin cadranul din spate. Bretelele reglabile fac posibila purtarea castii in pozitia corecta sub osul occipital, care iti sustine capul si te face sa te simti confortabil.

CONFORTABILA SI ELEGANTA - aceasta casca de protectie este perfecta pentru navetistii urbani care merg cu trotineta sau bicicleta la serviciu, cumparaturi sau pur si simplu la plimbare.

Aceasta casca de protectie are lumina LED inclusa atat in fata cat si in spate, oferind astfel o mai buna protectie si o vizibilitate sporita.

Casca se incarca prin intermediul portului USB-C in aproximativ doua ore si jumatate si va ofera o autonomie de aproximativ 10 ore.

Circumferinta casti:

  • S - 50 - 53 CM
  • M - 54 - 57 CM
  • L -  58 - 61 CM
  • XL - 59 - 64 CM

Produse similare