Eşti aici
×

Manusa Widjit de prindere camere video sport, Marime M, 360 de grade

24.99RON49.99 RON
0

Cod:
SD-116
Brand: 
Widjit
Compatibilitate: 
Camere video sport, GoPro, SjCAM
24 - 48h
12 luni

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Stim ca de foarte multe ori doresti sa inregistrezi unele momente prin care treci, insa uneori acest lucru poate fi incomod cu telefonul sau un alt dispozitiv de filmare, insa acest lucru nu este valabil si pentru camerele GoPro. 

Pentru acestea si pentru confortul tau am adus manusa cu sistem de prindere pe incheietura mainii si sistem 360 de grade, foarte simplu dar in acelasi timp si foarte util si usor de folosit. 

Sistemul beneficiaza de One Touch Lock prin care poti monta / demonta camera video foarte usor si in primul rand, rapid. 

Blocarea camerei pe incheietura mainii se face foarte ferm pentru a nu exista vibratii, astfel cu siguranta vei avea filmari de calitate superioara. 

Cureaua ce se prinde in jurul incheieturii este dintr-un elastic special, rezistent, pentru a se potrivi pe diferite dimensiuni. Intreg sistemul de prindere este construit sa faca fata cu succes la toate tipurile de clima sau sporturi practicate.

Produse similare