Eşti aici
×

Lanterna LED cu acumulator pentru biciclete / trotinete electrice

199.99RON299.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Aceasta lanterna LED pentru bicicleta si trotineta este alimentata cu cea mai recenta tehnologie LED T6, avand o lumina foarte puternica de 2000 lumeni si fasciculul ajunge pana la 300 de metri. Aceasta lanterna LED face calatoria pe timp de noapte sa fie mult mai sigura.

Aceasta lumina vine cu doua baterii reincarcabile, fiecare avand 2200 mAh, care au o tehnologie inteligenta de incarcare si o durata de functionare de pana la patru ore la putere maxima.

Farul LED poate fi folosit si ca lanterna de urgenta. Puteti folosi lumina oricand si oriunde, atunci cand alergati, faceti drumetii montane, campati, mergeti cu trotineta electrica sau cu bicicleta. Produsul este rezistent la apa, asadar va puteti bucura de o buna vizibilitate si atunci cand ploua.

Este foarte usor de instalat. Lumina LED vine cu un suport central si un suport 360 grade, pe care il puteti fixa cu usurinta pe ghidonul bicicletei sau al trotinetei. De asemenea, acest far cantareste doar 245 de grame, putand fi o lanterna portabila perfecta la nevoie.

Produse similare