Eşti aici
×

Releu inteligent smart WiFi cu 2 canale, DIY, compatibil Tuya/SmartLife

79.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest releu inteligent WiFi cu un design mini, se potriveste perfect in dozele de perete din Romania, astfel incat il puteti ascunde cu usurinta in spatele comutatorului traditional. De asemenea, comutatorul dvs traditional si acest releu inteligent pot functiona independent in modul fara interferente.

Acest produs are doua canale, astfel poate fi conectat la comutatorul traditional cu doua canale pentru a obtine functii inteligente. Pur si simplu conectati-l la unul dintre cele doua intrerupatoare traditionale, apoi puteti converti dispozitivul conectat intr-unul inteligent (pentru circuit cu doua canale).

Releul este compatibil cu Alexa si Google Home astfel incat puteti sa controlati in mod liber dispozitivele conectate prin comanda vocala atunci cand aveti mainile ocupate. De asemenea, puteti controla dispozitivele si de la distanta, atunci cand nu sunteti acasa.

Cronometrati programarea si numaratoarea inversa: preluati controlul complet asupra aparatelor dvs conectate in mod inteligent, cu functia de cronometru din aplicatie si, de asemenea, cu functia de numaratoare inversa de 1 minute/5 minute/30 minute/o ora, etc. In plus, puteti partaja controlul cu membrii familiei dvs sau prieteni pentru un confort maxim.

Aplicatiile dedicate Tuya / SmartLife va permit sa utilizati acest releu fara a avea nevoie si de un HUB suplimentar.

Specificatii:

  • Tensiune de intrare: 90V~250V / 50/60Hz
  • Cablaj: fir faza si fir nul
  • Putere de incarcare maxima: 10A
  • Standard WiFi: 2,4 GHz 802,11 b/g/n
  • Numele aplicatiei: Tuya Smart/Smart Life
  • Durata de viata: 100.000 de comutari
  • Dimensiune: 47 x 52 x 18 mm

Tensiune de intrare: 90V~250V / 50/60Hz
Cablaj: fir faza si fir nul
Putere de incarcare maxima: 10A
Standard WiFi: 2,4 GHz 802,11 b/g/n
Numele aplicatiei: Tuya Smart/Smart Life
Durata de viata: 100.000 de comutari
Dimensiune: 47 x 52 x 18 mm

Produse similare