Eşti aici
×

Detector de fum Smart WiFi compatibil cu Smartlife si Tuya

99.99RON149.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest mic dispozitiv te va avertiza atunci cand detecteaza fum sau foc, astfel incat daca esti in zona sa poti sa te feresti iar daca sunteti la distanta, sa puteti chema pompierii.

Detectia se face prin intermediul unori senzori cu diode infrarosii. Principiul este acela ca granulele din fum pot reflecta lumina infrarosie, detectorul putand sa isi dea astfel seama cand exista fum in incapere.

Acest detector este potrivit pentru a fi utilizat acasa, intr-un magazin, hotel, restaurant, scoala, banca, depozit, etc.

Detectie 360 grade - preveniti probleme inainte ca acestea sa se intample

Senzorul fotoelectric de admisie 360 grade detecteaza complet fumul, venit din orice directie.

Raspuns rapid cu sunete si lumini

Senzorul are un buzzer incorporat. Odata ce detecteaza fum, indicatorul rosu incepe sa clipeasca rapid iar detectorul va emite sunete ce ajung pana la un maxim de 80 decibeli.

Material ABS ecologic si ignifug

Produsul rezista excelent la coroziune si la caldura.

Aplicatie mobila

Cand concentratia de fum depaseste limita, detectorul va trimite imediat semnalul de alarma si notificarile push catre aplicatia de pe smartphone.

Puteti vizualiza manualul de utilizare de aici.

Senzorii de fum functioneaza si detecteaza densitatea fumului. Doar atunci cand fumul dintr-o camera in care aveti un senzor atinge o densitate suficient de mare, senzorul va porni alarma. Un senzor de fum este recomandat sa acopere o suprafata de 8-10 mp dintr-o camera.

 

Produse similare