Eşti aici
×

Camera de supraveghere IP, Pan-Tilt-Zoom, WiFi Speed Dome, Night Vision, compatibil cu Tuya, Smart Life, Alexa si Google Home

379.99RON699.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Camerele de supraveghere IP sunt o solutie foarte buna pentru orice persoana care doreste sa supravegheze un anumit loc, un obiect sau o persoana.

Camerele de supraveghere IP (Internet Protocol) au o multime de avantaje: ofera o imagine cu o calitate superioara atat ziua cat si noaptea, rezolutie mare, cadru extins, diferite functii si facilitati ce pot fi programate.

Aceasta camera de supraveghere are o rezolutie de 2 MP ceea ce o ajuta sa inregistreze la o rezolutie HD 1080p (1920 x 1080 pixeli). De asemenea, aceasta camera dispune de functia PTZ (Pan-Tilt-Zoom) pentru a o putea indrepta in orice directie doriti (Orizontal 355° / Vertical 90°).

Camera supraveghere IP de exterior 1080P SMART Pan-Tilt-Zoom, WiFi Tuya/Smart Life compatibil Alexa si Google Assistant

Camera poate inregistra cu voce atata timp cat aveti un microSD (capacitate maxima 64 GB) inserat in aceasta.

Aceasta camera de supraveghere este una special conceputa pentru exterior, avand standardul IP66 este rezistenta la praf, apa, frig si fulgere.

Temperatura de functionare: de la -10 pana la +55 grade Celsius.

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

 

Alerta instantanee si precisa de miscare

Unghiul ultra-wide si senzorii extrem de sensibili nu ofera alarme false. Insa, nicio miscare umana nu poate scapa fara sa fiti notificati instant pe telefon.

Rezolutie 1080P si calitate buna a imaginii

Camera este echipata cu lentile HD de buna calitate care va ajuta alaturi de senzorul performant sa filmati HD 1080P. Imaginile obtinute sunt clare si foarte apropiate de realitate.

Trei moduri pentru filmarea pe timp de noapte

Modul standard este cel cu infrarosu. Insa prin intermediul aplicatiei mobile puteti seta intre cele trei moduri de inregistrare pe timp de noapte.

Camera este compatibila cu sisteme de tip Network Video Recorder sau NVR ce suporta protocol ONVIF (pot fi folosite cu DVR-uri de la Hikvision, Dahua). Prin intermediul NVR-ului puteti stoca datele captate de camera si de asemenea puteti vizualiza remote, in timp real, imaginile de oriunde din lume, direct pe tableta, mobil sau PC. 

Acest dispozitiv este compatibil cu toate produsele din categoria Smart Home ce functioneaza cu aplicatiile Tuya / Smart Life.

Iluminare: 0.1 lux @ F1.2
Rezolutie: 1080P
Format video: H.264, MPEG4
Rotatie: Orizontal 355°; vertical: 90°
WiFi: 802.11b/g/n
Protocol: TCP/IP,RTSP,ONVIF
Alimentare: DC 12V 2A
Consum: 12W
Temperatura functionare: -10℃-+55℃
Umiditate functionare: 10% - 90%
Lentile: 3.6 mm

Produse similare