Eşti aici
×

Camera auto de bord AZDOME M550 Pro cu 3 canale 4K, WiFi 5G, WDR Night Vision, 150°, ecran IPS 3.19", GPS, aplicatie dedicata, G-sensor si monitorizare parcare

599.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Camera de bord tripla AZDOME M550 Pro paote inregistra separat la o rezolutie 4K 3840x2160P fata si 1920x1080P pentru camerele din spate si din cabina. Imaginile obtinute sunt de cea mai buna calitate datorita procesorului Novatek NT96670 si a senzorului de detectie a luminii GC4653 de prima clasa. Lentila cu unghi ultra-larg permite un camp vizual de 150° care acopera cu usurinta patru benzi si surprinde imagini fara distorsiuni.

Aceasta camera de bord dispune si de un GPS incorporat. Camera de bord GPS inregistreaza cu precizie directia si viteza drumului, astfel incat sa le puteti verifica mai tarziu. Cu functia WiFi incorporata si aplicatia gratuita AZDOME, puteti viziona videoclipuri live direct pe telefon. Aplicatia AZDOME va permite sa vizionati videoclipuri inregistrate cu doar cateva clicuri si sa le distribuiti familiei.

Cele 6 lumini LED IR ascunse imbunatatesc semnificativ calitatea imaginii in masina. Diafragma mare de F/1.8 permite imagini excelente, fie ca este zi sau noapte. Tehnologia proprie de distanta focala, activata de un obiectiv cu unghi larg cu 6 sticle, ajuta la capturarea mai precisa a detaliilor mai mici, cum ar fi placutele de inmatriculare sau a semnelor de circulatie, chiar si in conditii de lumina scazuta.

Monitorizarea parcarii de 24 de ore functioneaza numai cu o sursa de alimentare externa. Cand cineva va loveste masina si impactul atinge nivelul senzorului G, camera va porni, inregistreaza un videoclip de un minut, il blocheaza si il salveaza. Camera de bord trebuie conectata la o sursa de alimentare externa printr-un kit de cabluri Hardwire ce se achizitioneaza separat.

Construita pentru a rezista in conditii meteorologice extreme de la -20°C la 70°C pentru a raspunde cerintelor zonelor extrem de calde sau extrem de reci. Supercondensatorul sau intern ofera o durata de viata mai lunga decat camerele de bord cu baterie litiu-ion de pe piata.

Camera pentru masina M550Pro cu 3 canale accepta carduri SD de pana la 256GB. Veti avea inclus in pachet un card SD de 64GB.

Rezolutie: 1 canal: 4K // 2 canale: 4K+FHD // 3 canale: 2K+FHD+FHD
Ecran: 3.19"
G senzor: Da
Monitorizare parcare: Da
Night Vision: Da
Unghi: 150o + 150o + 150o
Card SD: Da - inclus de 64GB, maxim 256GB
USB: Type-C
WDR: Da
Apertura: F/1.8
Canale: 3
GPS: Da

Produse similare