Eşti aici

×

Ochelari VR si telecomanda pentru telefon

Realitatea virtuala a fost intotdeauna un hobby scump. Chiar si in anul 1995 cand singura optiune de ochelari VR a fost Nintendo Boy Virtual, era greu sa justifice cineva cheltuirea banilor pe un asemenea dispozitiv. Era incomod de purtat, nu avea niciun joc bun si a fost lansat putin inaintea timpului sau.

In prezent insa, ochelarii VR sunt mult mai accesibili si la indemana oricarei persoane. Ochelarii VR in care montam smartphone-ul sunt cea mai usoara si rapida varianta de a va bucura de senzationala lume virtuala.

Ochelarii VR reprezinta cu adevarat o experienta distractiva si captivanta pentru orice varsta si, de aceea, o pereche de ochelari virtuali ar putea fi si un cadou foarte inspirat.

O pereche de ochelari vr pret ar putea fi in topul listei de dorinte ale multor copii. Insa, cu o multitudine de astfel de gadget-uri care vin cu restrictii de varsta, este oare tehnologia realitatii virtuale sigura pentru cei mici? Astfel, un renumit cercetator, Dr. Howarth, a spus ca exista dovezi concludente care sugereaza ca numai persoanele care au o miscare slaba a ochilor sunt susceptibile de a avea efecte adverse, cum ar fi durerile de cap sau de ochi. Pentru copii, aceste simptome sunt indicatori buni cum ca ar trebui sa isi verifice ochi, astfel putem concluziona ca o pereche de ochelari virtuali, poate contribui la depistarea unor probleme de sanatate existente.

Nu am gasit produse care sa respecte criteriile dvs.
Va rugam sa incercati alta cautare.