Eşti aici
×

Sistem complet de frana X-Tech, disc de 135 mm si suruburi, compatibil cu trotinete Xiaomi M365 Pro, Mi Pro 2

149.99RON199.99 RON
5

(2 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest sistem complet de frana este unul foarte performant, construit in asa fel incat aerul sa circule in jurul franelor pentru a ajuta la disiparea caldurii.

Placuta discului de frana poate reduce acumularea de praf pe roti rezultat in urma franarii.

Sistemul este compatibil cu trotineta electrica Xiaomi M365 Pro / Mi Pro 2 si cu orice alta trotineta electrica care are aceleasi dimensiuni.

Dimensiuni:   135 x 135 mm
Compatibilitate:  Xiaomi M365 Pro, Mi Pro 2

Comentarii

5

Vlad Manta

Se montează ușor, recomand ca după montaj sa utilizați un break cleaner pentru Discul de frâna!

Frânarea, după montaj, e mult mai eficientă!

5

Arh.

Sistemul s. A potrivit foarte bine in procent de 98%.

Doar bucsele negre dintre etrier si adaptor sunt prea mici pt discul de 135 din pachet si freaca. Aceste bucse sunt bune pt discul stock de 120.Pt instalarea corecta sun necesare niste bucse putin mai inalte, personal am folosit unele de 11mm, rosii precum cele din poza. Merg suplimentate si cele negre cu niste saibe in plus.De mentionat ca spatiul dintre etrier si janta este foarte mic, cca 1mm. Acest lucru se poate rezolva cu adaugarea unor saibe subtiri intre disc si montura de pe janta, care sa departeze discul.Franarea este simtitor mai confortabila, pt o persoana de pana in 110kg.Recomand.

Produse similare