Eşti aici
×

Set complet aparatoare spate inclusiv suport si lumina spate pentru trotinete electrice Xiaomi

59.99RON
5

(4 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Aceasta aripa spate si suportul ei sunt fabricate din material plastic de inalta densitate, foarte dure si cu rezistenta buna la uzura, performanta buna antioxidare, nu se decoloreaza o lunga perioada de timp, nu se deformeaza.

Aceasta aparatoare pentru trotinete electrice Xiaomi este un accesoriu foarte bun care va ajuta sa nu va stropiti cu noroi. Cu ajutorul acestui produs puteti sa folositi trotineta electrica si cand vremea nu este favorabila. Este o modalitate buna de a evita sa va murdariti atunci cand mergeti.

Este foarte usor de instalat, doar desurubati lampa de avertizare din spate si fixati suportul produsului nostru cu suruburile existente.

Comentarii

5

Bobo/Dan/Dănuț

Recomand acest articol.

5

Alexandru Gheorghe

Foarte multumit

4

Iuly

Suportul de sustinere al aripii are doua,, urechiuse”. Acestea ar trebui sa intre intr-o scobitura, dar sunt mai inguste decat aceasta. In poza arat cum am reusit eu sa le fixez… cred ca doar pana la prima denivelare.

5

Andrey

Calitate este destul de buna

Vine cu tot ce ai nevoie

Singurul lucru slab fiind calitatea șuruburilor, eu le-am înlocuit cu altele mai bune

Produse similare