Eşti aici
×

Monopod Profesional 42cm - 125cm pentru camere video sport, telefoane

79.99RON
5

(2 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest monopod premium este facut din materiale de inalta calitate pentru a sustine intr-o pozitie stabila aparatul de fotografiat profesional, ce are o greutate destul de mare, sau telefonul mobil.

Clemele si sistemul de inchidere iti permit sa reglezi lungimea monopiedului intre 42 - 125 cm foarte simplu si rapid, este de ajuns sa tragi de o clema, sa extinzi monopiedul cat ai nevoie si apoi doar sa inchizi clema.

Sistemul folosit este foarte puternic astfel incat tefeonul, camera video sau camera foto vor rezista chiar si atunci cand practici sporturi de actiune.

Camerele foto profesionale pot fi atasate direct pe monopied, insa pentru o camera video de actiune vei avea nevoie de un sistem suplimentar de montare.

Acest lucru este valabil si pentru telefoanele mobile de aceea in pachetul primit se va regasi si adaptorul universal pentru dispozitive mobile.

Oglinda micuta pozitionata in partea de sus a monopiedului are rolul sa iti ofere imaginea ce va aparea si in selfiul tau astfel incat sa poti sa alegi cea mai buna pozitie chiar inainte de a efectua fotografia.

Comentarii

5

Adrian Badea
Best selfie stick!
5

Marius Dan
INTERACTIUNEA CU SMART-PRODUCTS: 5* Livrare relativ rapida (comanda facuta vineri, livrata marti) 5* Raspuns prompt la email 5* Rezolvarea rapida (suportul de telefon a fost inlocuit imediat, fara alte intrebari) 5* Orientare client In mod cert, recomand smart-products.ro. PRODUS 5* Stickul pare ft ft calitativ (adaptorul pentru telefon este ft ft fragil - ca si majoritatea adaptoarelor). Nu este potrivit pentru telefoane de 6inch+ (eu voi taia in doua arcurile din adaptor pentru a crea un grip mai flexibil) 5* Pret excelent 6* Raport calitate - pret 4* Telecomanda are trei butoane (un shutter pentru poze si doua pentru zoom) - toate trei fac acelasi lucru - shutter pentru poza; de asta doar 4*). Imi place faptul ca functioneaza perfect pe foto / video (camera din spate, camera frontala), conexiunea a fost imediata fara nicio problema. # Nu vine cu trepied (pe cutia produsului apare trepied, dar nu este inclus in pachet). Se poate achizitiona ulterior. Precizez ca trebuie un trepied mai solid (nu de-ala de 15 lei, ca nu garanteaza stabilitatea). # Nu vine cu adaptor pentru sports cams. # Nu cred ca as atasa un DSLR la acest monopod - as simti ca ma expun unui risc.

Produse similare