Eşti aici

×

Monopod Profesional 42cm - 125cm pentru camere video sport, telefoane

29.99RON79.99 RON
5

(1 voturi)
Cod:
YUN1288
Brand: 
Yunteng
Compatibilitate: 
Camere video sport, Smartphone
24 - 48h
12 luni
Monopod Profesional 42cm - 125cm pentru camere video sport, telefoane
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest monopod premium este facut din materiale de inalta calitate pentru a sustine intr-o pozitie stabila aparatul de fotografiat profesional, ce are o greutate destul de mare, sau telefonul mobil.

Clemele si sistemul de inchidere iti permit sa reglezi lungimea monopiedului intre 42 - 125 cm foarte simplu si rapid, este de ajuns sa tragi de o clema, sa extinzi monopiedul cat ai nevoie si apoi doar sa inchizi clema.

Sistemul folosit este foarte puternic astfel incat tefeonul, camera video sau camera foto vor rezista chiar si atunci cand practici sporturi de actiune.

Camerele foto profesionale pot fi atasate direct pe monopied, insa pentru o camera video de actiune vei avea nevoie de un sistem suplimentar de montare.

Acest lucru este valabil si pentru telefoanele mobile de aceea in pachetul primit se va regasi si adaptorul universal pentru dispozitive mobile.

Oglinda micuta pozitionata in partea de sus a monopiedului are rolul sa iti ofere imaginea ce va aparea si in selfiul tau astfel incat sa poti sa alegi cea mai buna pozitie chiar inainte de a efectua fotografia.

Comentarii

5

Adrian Badea
Best selfie stick!

Produse similare