Eşti aici
×

Dome pentru filmari subacvatice cu stabilizator pentru Hero 4 /3 si 3+

599.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Apa mareste lucrurile, astfel incat obiectele din apa tind sa para mai mari decat sunt in realitate. Pentru astfel de filmari a fost inventat acest accesoriu.

Dome-ul este construit din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat veti obtine intotdeauna poze si filme perfect clare, ca si cum nu ar fi nimic in fata obiectivului camerei dvs.

Fiecare dome este verificat in apa penru a fi siguri ca nu exista niciun fel de probleme.

Dome-ul este foarte usor de utilizat, iar cu ajutorul lui veti obtine un DOF aproape infinit. Acest lucru alaturi de obiectivul cu unghi larg si o calitate exceptionala a imaginii, va vor ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate posibile.

Tot ceea ce aveti nevoie pentru a utiliza acest dome, este o camera GoPro Hero 3/3+ sau 4. Dome-ul vine cu o carcasa subacvatica, cu o lumina suplimentara LED pentru ca sub apa nu exista atat de multa lumina si cu un maner stabilizator. Manerul este de tipul celui folosit pentru filmarile subacvatice profesionale.

Dome pentru filmari subacvatice cu stabilizator pentru Hero 4 /3 si 3+

Produse similare