Eşti aici
×

Carcasa din piele cu filtru UV 40 mm, GoPro Hero 3+ / 4

29.99RON199.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Asa cum pentru smartphone folosim huse de protectie si folii pentru ecran asa ar trebui sa incercam sa ne protejam si camerele video sport de actiune, mai ales ca acestea din urma sunt de cele mai multe ori folosite in conditii destul de grele.

Husa de protectie este realizata complet din piele si este potrivita pentru camerele video sport GoPro Hero 3+ / 4. Husa este realizata din cea mai puternica si durabila piele, folosita pentru produsele premium.

De asemenea, husa este prevazuta si cu un filtru UV de 40 mm, care va proteja lentila camerei de praf, nisip sau alte obiecte, dar, de asemenea, va elimina si razele UV din fotografii si filmari.

Prin intermediul huse de inalta calitate puteti preveni accidentarea camerei sau zgarierea acesteia.

Cureaua ajustabila va ajuta sa purtati camera pe umar, in mana sau de gat, astfel veti fi intotdeauna pregatit de actiune. 

Aceasta husa de protectie transforma camera video sport GoPro Hero  3+ / 4 intr-un companion elegant pentru calatorii sau pentru viata de zi cu zi.

Carcasa din piele cu filtru UV 40 mm, GoPro Hero 3+ / 4

Carcasa din piele cu filtru UV 40 mm, GoPro Hero 3+ / 4

Produse similare