Eşti aici
×

Ham prindere pentru piept copii Widjit compatibil camere video sport

39.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Ham de prindere a camerelor video sport pe piept, destinate copiilor si adolescentilor. Hamul este similar cu sistemul de prindere pentru adulti, diferenta fiind doar de dimensiuni.

Sunt compatibile cu acest ham camerele video sport universale si GoPro Hero 1, 2, 3, 3+ si 4.

Consideram ca prin acest accesoriu alaturi de o camera video sport poti incuraja tinerii sa practice o serie intreaga de sporturi: ski, fotbal, skateboard, snowboard, ciclism, atletism, etc.

De asemenea, filmarile efectuate cu ajutorul sistemului de prindere pentru piept te pot ajuta sa identifici si sa imbunatatesti eventualele greseli pe care cei mici le fac atunci cand invata un nou sport.

Hamul este construit dintr-un material foarte rezistent si este prevazut cu brate complet ajustabile ce se potrivesc perfect cu copiii cu varste de peste 3 ani, cu o greutate intre 11 – 25 kg.

Atentie: Hamul pentru piept nu este recomandat copiilor cu o varsta mai mica de 3 ani.Se recomanda supravegherea in permanenta de un adult.

Bretele complet ajustabile in functie de dimensiunea si greutatea copilului
Material rezistent

Produse similare