Eşti aici

×

Geanta cu incarcator solar incorporat pentru camere video sport

99.99RON199.99 RON
0

Cod:
XTGP338
Brand: 
Shoot
Compatibilitate: 
Camere video sport
24 - 48h
12 luni
Geanta cu incarcator solar incorporat pentru camere video sport (Negru)
Stoc limitat

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Protejarea camerelor video sport si in general a gadget-urilor este esentiala daca doriti sa le puteti folosi multi ani fara probleme. In general fiind niste dispozitive destul de costisitoare, este pacat sa nu incercam sa le protejam si atunci cand nu le utilizam.

Aceasta geanta de protectie este dedicata oricarui model de camera video sport si este construita dintr-un material special pentru a fi flexibila, durabila si de inalta calitate. 

Geanta are urmatoarele dimensiuni 32 x 24 x 7cm (exterior) si o greutate de 910 grame.

Un lucru special la aceasta geanta este faptul ca dispune si de un incarcator solar. Astfel, daca sunteti in excursie sau intr-o drumetie si ramaneti fara baterie la camera dvs, puteti sa o incarcati cu ajutorul incarcatorului solar integrat. Acesta dispune si de o baterie cu o capacitate de 5000 mAh, suficienta pentru a incarca mai multe baterii de camera video sport dar chiar si un smartphone.

Geanta cu incarcator solar incorporat pentru camere video sport

Produse similare