Eşti aici

×

Incarcator dual pentru baterii GoPro Hero 9

59.99RON
0

Cod:
XTGP564
Brand: 
Widjit
Compatibilitate: 
GoPro Hero 9
24 - 48h
6 luni
Incarcator dual pentru baterii GoPro Hero 9
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Pentru utilizatorii de camere video sport de actiune acumulatorii acestora pot fi o problema iar incarcarea mai multor baterii pentru a iti fi suficiente pentru cateva ore de filmare poate dura destul de multe ore.

Pentru a scurta aceasta durata de incarcare am ales sa aducem pentru tine acest incarcator dublu, capabil sa incarce simultan doua baterii pentru camerele video GoPro Hero 9.

Exista multe modalitati de a prelungi durata de viata a bateriilor, insa toate acestea fac sa nu va mai puteti bucura de toate functiile oferite de camera de actiune. Astfel, nu exista indoiala ca cel mai usor si sigur mod de a va bucura de camera dvs mai mult timp este sa cumparati o baterie GoPro Hero 9 suplimentara, sau mai multe. In acest mod, nu va mai trebui sa faceti economie de baterie si va puteti bucura de camera dvs sport la capacitate maxima.

Produse similare