Eşti aici
×

Lelight - carcasa cu led pentru selfie

14.99RON49.99 RON
0

Cod:
LE6WARWHT
Brand: 
Lelight
Compatibilitate: 
iPhone 6, iPhone 6s
24 - 48h
12 luni
Lelight - carcasa cu led pentru selfie (Alb)
Stoc limitat

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Tuturor ne place sa ne pozam in momentele importante sau interesante ce se petrec zi de zi. Insa ce ne facem atunci cand suntem singuri si trebuie sa facem o poza de tip selfie si nu exista suficienta lumina pentru o poza reusita?

Smart Products vine in ajutorul tau cu o carcasa inteligenta pentru telefonul tau iPhone 6 si iPhone 6S.

Carcasa Lelight este una foarte subtire, de doar 13 mm, insa are un avantaj major fata de orice alta carcasa pentru telefon. Aceasta are un led integrat pe partea frontala a telefonului, pentru a ilumina corect pozele de tip selfie. Poti porni ledul foarte usor, printr-un buton ce se afla pe spatele carcasei si care iti ofera trei lumini de intensitate variabila.

Tot pe spatele carcasei vei gasi si un port foarte discret pentru incarcarea bateriei necesare pentru functionarea ledurilor. Cu ajutorul acestei carcase inteligente nu vei mai avea poze de tip selfie nereusite si nu iti vei mai face niciodata griji ca nu exista suficienta lumina pentru cadrul dorit de tine.

Dimensiuni: 150 x 68 x 13 mm
Lumina:  Lumina Led
Conectori: Micro USB port
Capacitate baterie: acumulator Lion 300mAh
Autonomie: 2 saptamani
Caracterisitici:  Buton On/Off/regalrea intensitatii luminii
Accesorii:  Cablu USB micro pentru incarcare
Timp de incarcare: 1 ora pentru incarcare completa
Videos: 
Review

Produse similare