Eşti aici

×

Arma AR47 Bluetooth pentru realitatea augmentata

159.99RON Modalitati de plata
0

Cod:
AR47CB
Brand: 
Super AR
Compatibilitate: 
Smartphone / Tableta pana la 8" 
24 - 48h
12 luni
Arma AR47 Bluetooth pentru realitatea augmentata (Camuflaj Albastru)

Realitatea augmentata (AR) reprezinta o vizualizare directa sau indirecta a unui mediu fizic real, ale carui elemente sunt “amplificate” de intrari senzoriale generate de calculator sau extrase din lumea reala, cum ar fi sunet, video, grafica, etc. AR este legata de un concept mai general numit realitate mediata de calculator, in care o imagine a realitatii este modificata (posibil chiar diminuata, mai degraba decat augmentata) de un calculator. Realitatea augmentata sporeste perceptia actuala a realitatii, in timp ce realitatea virtuala inlocuieste lumea reala cu cea simulata. 

Cu ajutorul tehnologiei avansate AR informatiile despre lumea reala din jurul utilizatorilor devine interactiva si manipulabila digital. Informatiile despre mediu si obiectele sale sunt suprapuse peste lumea reala.

AR47 este o noua jucarie inteligenta pentru fanii jocurilor de tip shooter si o combinatie perfecta intre tehnologia AR si tehnologia electronica. Aveti nevoie doar de un smartphone pentru a realiza o fuziune minunata intre lumea reala si experienta jocului virtual, permitand jucatorilor sa se bucure de realitatea virtuala.

AR47 este un gadget echipat cu un suport pentru telefon mobil si reglabil, astfel incat sa se potriveasca orice dispozitiv mobil, fie ca este telefon sau tableta, cu o diagonala maxima de 8 inch.

Conectarea prin tehnologia Bluetooth se face foarte usor, trebuie sa trageti de tragaci timp de trei secunde pentru a va conecta la telefon prin Bluetooth, fara fir si cu un consum redus de energie.

Cu aceasta arma AR portabila puteti juca jocuri in interior dar si in aer liber. Doar riridati arma AR, urmariti si trageti in tintele ce apar prin mutarea armei la 360 de grade sau atunci cand va deplasati. Bucurati-va de bataliile de joc imersive. 

Pentru AR47 se vor dezvolta in continuare o serie de jocuri si aplicatii foarte interesante, care suntem convinsi ca va vor face sa stati cat mai mult timp in fata telefoanelor.

Acest gadget poate fi utilizat cu toate smartphone-urile Android si iOS (ce au dimensiunea maxima de 8 inch). AR utilizeaza conexiunea Bluetooth pentru a transforma telefonul intr-un afisaj al realitatii augmentate. Arma este echipata cu un suport complet reglabil pentru dispozitive mobile, cu giroscop si brat de sprijin indoit.

Exemple de jocuri disponibile:

 

Compatibilitate: Smartphone / Tableta pana la 8"
Videos: 
Gameplay Ar Gun

Produse similare