Eşti aici
×

Drona DJI Mavic Air 2, Gimbal 3 axe, 12MP, 48MP, Video 4K, Autonomie 34min, 570g

4,199.00RON
In stoc furnizor

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Drona DJI Mavic Air 2 duce puterea si portabilitatea la nivelul urmator, oferind caracteristici avansate intr-un format compact. Functiile inteligente de fotografiere si calitatea excelenta a imaginii fac ca aceasta drona sa fie de top. Un zbor mai sigur si mai inteligent va permite sa zburati mai usor, in timp ce va bucurati pe deplin de procesul creativ.

Video 4K / 60 FPS

Fotografiile aeriene pot fi acum mult mai usor de realizat datorita filmarii foarte bine stabilizate si a rezolutiei 4K cu 60 fps-uri. Profilul de culoare D-Cinelike retine mai multe informatii pentru post-procesare. Codecul video HEVEC (H.265) inregistreaza mai multe informatii despre imagini, foloseste mai putin spatiu de stocare si pastreaza gama dinamica si detaliile inregistrarilor.

Video HDR

Secretul incredibilelor filmari HDR este senzorul de imagine Quad Bayer de inalta performanta. Un singur cadru separa nivelurile de expunere in diferite zone, captand cu acuratete detalii luminoase si intunecate. Imaginile sunt stratificate pentru a crea o imagine colorata, echilibrata si atragatoare, cu o gama dinamica mai mare.

Fotografii de 48MP - cuprind toate detaliile

Cu un senzor CMOS de 1/2 inch, Mavic Air 2 surprinde fotografii impresionante de 48MP. Pregateste-te sa duci continutul aerian la nivelul urmator.

Captura optimizata - SmartPhoto

Mavic Air 2 are SmartPhoto, care integreaza recunoasterea scenei, HyperLight si HDR intr-un singur mod pentru rezultate optime. Recunoasterea scenei optimizeaza parametrii diferiti ai camerei pentru diferite scene si accepta recunoasterea inteligenta a cini categorii: apus, cer, iarba, zapada si copaci.

HDR Panorama

Mavic Air 2 ofera cel mai avansat mod panoramic al DJI, cu o gama dinamica mai mare si culori care sunt vii si incredibil de precise.

Mavic Air 2 are un senzor de imagine Sony IMX586 ce integreaza tehnologia Quad Bayer, oferind o gama dinamica mai mare si o sensibilitate a culorilor. Un cardan cu trei axe imbunatatit stabilizeaza fiecare filmare si fotografie, acest lucru ducand la materiale ultra-clare, chiar si in conditii de vant sau in medii imprevizibile.

ActiveTrack 3.0

Urmarirea subiectelor evitand obstacolele este mai usoara ca niciodata cu cea mai recenta versiune a tehnologiei ActiveTrack. Cu o cautare mai buna si o predictie mai rapida si mai precisa a subiectilor pierduti, aceasta tehnologie va mentine subiectul in centrul cadrului, chiar daca se misca in spatele unui copac.

Spotlight 2.0

Zburati liber in timp ce camera ramane blocata pe subiect cu acest mod. Pur si simplu selectati subiectul si zburati, iar Mavic Air 2 se va ocup de tot.

Timp si miscare

Mavic Air 2 accepta Hyperlapase in 8K, permitandu-va sa deformati timpul si spatiul pentru imagini deosebit de uimitoare. Puteti realiza aceste fotografii fara o post-procesare complexa ulterioara. Alegeti intre modurile Free, Circle, Course Lock si Waypoint, selectati locatia de fotografiere, iar aplicatia DJI Fly va face restul.

Cerul este limita

OcuSync 2.0 are o distanta de transmisie video de pana la 10 km si poate furniza, de asemenea, o rezolutie 1080p FHD in direct, direct de la camera dronei. Bucurati-va de mai multa libertate pentru explorare si mai multa claritate pentru fotografii perfecte.

Zburati mai mult

Ramaneti in aer suficient timp pentru a obtine imaginea perfecta. Durata de viata a bateriei este impresionanta, ajungand acum pana la 34 de minute. Iar drona poate atinge o viteza de 68 km/h in modul Sport.

Specificatii cheie:

  • senzor imagine 1/2 inch
  • rezolutie foto de 48 MP
  • rezolutie video 4K/60 FPS
  • foto si video HDR
  • Hyperlapse si QuickShot
  • durata de zbor 34 de minute
  • sistem de evitare a obstacolelor APAS 3.0
  • OcuSync 2.0 pentru transmisii live de la 10km la rezolutie 1080p/30fps
Greutate: 570 grame
Dimensiuni stransa: 180 x 97 x 74 mm
Dimesniuni desfacuta: 183 x 253 x77 mm
Viteza de urcare: maxim 4 m/s
Viteza de coborare: maxim 3 m/s
Altitudine maxima: 5000 m
Durata zbor: 34 minute
Distanta maxima zbor: 18.5 km
Elice: Quick release, low noise, pliabile
Satelit: GPS+GLONASS
Stocare interna: 8 GB
Baterie: 3500 mAh
Voltaj baterie: 11.55 V
Tip baterie: LiPo 3S
Greutate baterie:  198 grame
Senzor: 1/2" CMOS, 12 si 48 MP
ISO: 100-6400
Rezolutie foto: 48 MP, 8000 x 6000 pixeli
Rezolutie video maxima: 4K - 3840 x 2160 / 60 FPS
Format video: MP4/MOV (H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC)
Card SD: Maxim 256 GB
Stabilizare: pe 3 axe